Think Pink! 15 ροζ items που θα ερωτευτείς

Γιατί το ροζ, είναι δικαιωματικά το πιο girly χρώμα
Think Pink! 15 ροζ items που θα ερωτευτείς



Αυτή την Πρωτοχρονιά, ξέχνα το κόκκινο και πιάσε το ροζ. Από μικρές έχουμε συνηθίσει το ροζ να πρωταγωνιστεί από το χρώμα στους τοίχους του παιδικού δωματίου μας, μέχρι τα λαστιχάκια που φοράγαμε στα μαλλιά.

Οι μαμάδες μας πάντα είχαν ένα κόλλημα με το ροζ χρώμα, και συνήθως ήταν αυτό το baby pink, που μας έκανε να μοιάζαμε με μικρά κουφέτα. Η αλήθεια είναι πως αυτό το χρώμα είναι από τα πιο γλυκά και κοριτσίστικα χρώματα. Κάπως έτσι λοιπόν, όσο τα χρόνια περνούσαν πάντα το ροζ ήταν χαραγμένο στις καρδιές μας, ως ένα χρώμα που σπάνια φορούσαμε, αλλά βρίσκαμε πάντα μικρά items με χρώμα ροζ!

Τώρα πια το απαλό ροζ χρώμα, είναι τάση και αποτελεί από πιο πολυφορεμένα χρώματα στο street style τα τελευταία 2 χρόνια.

Μπορείς να το βρεις σε ότι item φαντάζεσαι, ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, σε ροζ  χρώμα, γίνονται αυτόματα πιο γλυκά και πιο κοριτσίστικα από το να ήταν σε κάποιο άλλο χρώμα.

Συνδυάζεται με τα πάντα, αφού είναι απαλό και διακριτικό σαν χρώμα με αποτέλεσμα να μην χτυπάει άσχημα στο μάτι αν συνδυαστεί με κάποιο άλλο χρώμα. Η εποχή δεν έχει καμία απολύτως σημασία, αφού αν το συνδυάσεις σωστά και με γήινες ή ακόμα και σκούρες αποχρώσεις γίνεται χειμωνιάτικο στο λεπτό!

Για αυτό και εμείς, επειδή η αδυναμία μας για το ροζ χρώμα είναι μεγάλη, κάναμε μια έρευνα αγοράς, με 15 baby pink items, που σίγουρα θα τα ερωτευτείς…