Μόδα φθινόπωρο 2016: H google μίλησε! Αυτές είναι οι φθινοπωρινές τάσεις που θα δοκιμάσεις

H μηχανή αναζήτησης (όπως πάντα) έχει όλες τις απαντήσεις
Μόδα φθινόπωρο 2016: H google μίλησε! Αυτές είναι οι φθινοπωρινές τάσεις που θα δοκιμάσεις



Mπορεί κάθε χρόνο όλες οι εβδομάδες μόδας του κόσμου και οι μεγαλυτέροι οίκοι μόδας, να καθορίζουν τις τάσεις, αυτή όμως που πραγματικά γνωρίζει ακριβώς τι και πως θα φορεθεί τους επόμενους μήνες, είναι η μηχανή αναζήτησης Google. Nαι, μην απορείς, γιατι τα πράγματα είναι απλά! Σύμφωνα λοιπόν με τις top αναζητήσεις και τα στατιστικά, έβγαλε μια επίσημη λίστα με το ποια items αναζήτησαν περισσότερο τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες και εμείς σου την παρουσιάζουμε παρακάτω!

Τι αναζήτησαν οι γυναίκες πιο πολύ.

- Στην τρίτη θέση βρίσκονται τα λεγόμενα rompers και γενικά οι ολόσωμες φόρμες. Είναι άνετες, minimal και 99% ταιριάζουν με όλα τα στιλ και σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου σωματικής διάπλασης. Με λίγα λόγια φέτος θα έχουμε επιστροφή στο minimal look και στο casual στιλ!

- Στην δεύτερη θεση βρίσκεται το γνωστό πια bomber jacket και δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση. Το έχουμε δει ήδη να το φορούν οι μεγαλύτερες fashion bloggers και celebs και μάλλον ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις και εσύ. Από τα μονόχρωμα μέχρι εκείνα που έχουν τυπωμένα πάνω τους διάφορα και ιδιαίτερα prints και ραμμένα διάσπαρτα vintage patches, το bomber jacket θα γίνει η πρωτη σου επιλογή, ειδικότερα τώρα το φθινόπωρο.

- Η πρώτη θέση ''φωνάζει'' θηλυκότητα και κομψότητα μαζί. H τοπ εξειδικευμένη αναζήτηση που έκαναν οι γυναίκες είναι το ''off-shoulder''. Φορέματα και τοπ με τους ώμους έξω, είναι από τα items που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες αρκετά.

Τι αναζήτησαν οι άντρες πιο πολύ.

- Στην τρίτη θέση οι άντρες αναζήτησαν κάθετι αθλητικό. Φούτερ, φόρμες, t-shirt, sneakers αλλά και αντιανεμικά, τώρα πια αλλάζουν - αφού τα υφάσματα τους είναι πιο προσεγμένα και κομψά - και γίνονται μέρος της καθημερινότητας αλλά και των πιο επίσημων εμφανίσεων. Η τάση θέλει να συνδυάζεται το αθλητικό στιλ με το chic!

- Στην δεύτερη θέση βρίσκονται τα φθαρμένα και σκισμένα τζιν (και συγκεκριμένα με το όνομα του Kanye West να βρίσκεται δίπλα στην αναζήτηση). Το denim γενικά δεν βγαίνει ποτέ από την μόδα απλά εξελίσσεται και αλλάζει.

- Τέλος η πρώτη θέση της αναζήτησης των αντρών, αποδεικνύει ότι το bomber jacket είναι μια τάση unisex, που θα φορεθεί τόσο από τις γυναίκες όσο και από τους άντρες. Το jacket που αρχικά φτιάχτηκε για τους αεροπόρους (για την αντιμετώπιση του κρύου), είναι super comfy και διακαιωματικα του αξίζει μια θέση (και μια κρεμάστρα) στην ντουλάπα των αντρών.

Google, σε ευχαριστούμε!

Στην παρακάτω gallery check όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που σίγουρα θα φορέσεις!

Θες την απόλυτη fashion πρόκληση; Φόρεσε μεταλλικά ρούχα και αξεσουάρ!