Τάσεις 2016: Η φετινή fashion πρόκληση! Φόρεσε μεταλλικές αποχρώσεις

Shine on girl...
Τάσεις 2016: Η φετινή fashion πρόκληση! Φόρεσε μεταλλικές αποχρώσεις



Μεταλλικές αποχρώσεις! Ασημί, χρυσό, ροζ χρυσό αλλά και έντονα χρώματα, είναι εκείνα που σίγουρα θα σε απασχολήσουν το φετινό φθινόπωρο αλλά και χειμώνα. Μπορεί πέρσι να μην τόλμησες να δοκιμάσεις κάποιο μεταλλικό ρούχο ή αξεσουάρ, τώρα όμως τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει αφού οι τάσεις θέλουν να ρισκάρεις, να δοκιμάζεις αλλά και να επιλέγεις πράγματα που τα προηγούμενα χρόνια ούτε θα το φανταζόσουν.

Κάντο σωστά:

Details:  Ένα και μόνο clutch σε όποια μεταλλική απόχρωση επιθυμείς, θα κάνει κάθε εμφάνιση σου καθημερινή ή όχι, το λιγότερο εντυπωσιακή.

Be careful: Όταν έρθει η στιγμή να διαλέξεις κάτι μεταλλικό, δώσε αρκετή προσοχή στην ποιότητα του εκάστοτε υφάσματος και υλικού. Με αυτό τον τρόπο το ντύσιμο σου θα είναι πάντα κομψό και σωστό!

2 ways: Διάλεξε τις μεταλλικές αποχρώσεις σε total look (αν είσαι τολμηρή και σου αρέσουν οι fashion προκλήσεις)

Φαντάσου το πρωί στο γραφείο να επιλέξεις ένα total black look και από κάτω φορέσεις ένα εντυπωσιακό ζευγάρι μεταλλικά μποτάκια ή στην βραδινή σου έξοδο ως κεντρικό κομμάτι να έχεις μια ασημένια πλισέ midi φούστα και στο πάνω μέρος να επιλέξεις ένα μαύρο ζιβάγκο.

Με λίγα λόγια καταλαβαίνεις, ότι ένα και μόνο μεταλλικό item μπορεί να ανανεώσει και να μεταμορφώσει κάθε εμφάνιση σου με μια και μόνο κίνηση!

Στην gallery που ακολουθεί, δες όλα τα μεταλλικά items που πρέπει άμεσα να βάλεις στην ντουλάπα σου!

Δώσε χαρακτήρα στα παπούτσια σου! Επίλεξε μποτάκια με μύτη!