5 τάσεις που θα σε μετατρέψουν στο απόλυτο 90s κορίτσι

Η πιο cool δεκαετία επέστρεψε
5 τάσεις που θα σε μετατρέψουν στο απόλυτο 90s κορίτσι



Κάπου το έχεις ακούσει, κάπου το έχει πάρει το μάτι σου και ναι είναι γεγονός. Το στιλ, όλες οι τάσεις αλλά και το attitude της δεκαετίας του 90' επέστρεψαν για τα καλά και έχουν βάλει στοίχημα να κάνουν το νέο φθινόπωρο και χειμώνα πιο cool και στιλάτο από ποτέ. Για να είσαι 100% σίγουρη ότι θα ακολουθήσεις την συγκεκριμένη τάση με επιτυχία και θα την φέρεις στο σήμερα, δες τα 5 trends που πρέπει να κάνεις δικά σου σύντομα:

- Bελούδο.

Πολυτελές και άκρως κομψό, υπόσχεται να μετατρέψει τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου. Δοκίμασε το και συγκεκριμένα στις αποχρώσεις του μπορντό, του μπλε, του πράσινου και του ροζ.

- Slip φόρεμα.

To κομπινεζόν φόρεμα θα γίνει φέτος μέρος της καθημερινότητας σου και μπορείς να το συνδυάσεις με μεγάλη ευκολία με ένα casual t-shirt.To κομπινεζόν φόρεμα θα γίνει φέτος μέρος της καθημερινότητας σου και μπορείς να το συνδυάσεις με μεγάλη ευκολία με ένα casual t-shirt.

- Λευκά sneakers.

Κλασικά και ιδανικά για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις, αποτελούν βασικό κομμάτο για το ιδανικό 90s style.

- Denim.

Φόρεσε το σε total look ή μεμονωμένα! Με ένα μαγικό τρόπο, το casual στοιχείο που το συνοδεύει, μπορεί άμεσα να το μετατρέψει σε επίσημο ή βραδινό κομμάτι.

- Choker.

Από την πιο απλή μέχρι την πιο επίσημη εκδοχή του, πες ναι στο πιο statement αξεσουάρ του λαιμού.

Στην gallery που ακολουθεί, δες ποια trends από την πιο cool δεκαετία θα ακολουθήσεις!

Ήρθε η στιγμή να γίνεις καλή στην γεωμετρία! Σε αυτό θα σε βοηθήσει η νέα τάση.