Tα φετινά εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου, που θα δεις με άλλα μάτια

Το αγαπημένο αξεσουάρ που ΜΠΟΡΕΙ να κάνει την διαφορά
Tα φετινά εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου, που θα δεις με άλλα μάτια



Τα γυαλιά ηλίου είναι το item που δίνει το κάτι παραπάνω στο look σου, το ολοκληρώνει και του χαρίζει ένα πιο stylish αέρα! Ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξεις να φορέσεις, αυτόματα το στιλ σου μεταμορφώνεται, ακόμα και αν επιλέξεις ένα απλό total black look και το ολοκληρώσεις με εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου, αυτόματα το outfit σου φεύγει από τις γραμμές του συνηθισμένου και γίνεται πιο εντυπωσιακό και stylish!

Πλέον τα γυαλιά ηλίου έχουν γίνει από τα must have items, και πολλές από εμάς έχουμε αδυναμία σε αυτά, έχοντας αρκετά ζευγάρια στην συλλογή μας! Κάπως έτσι τα γυαλιά ηλίου έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του στιλ μας , κάνοντας τις τάσεις μόδας να κυμαίνονται σε όλα τα γούστα, από τα πιο κλασσικά , στα girly φτάνοντας στα πιο rock και edgy! Φέτος η τάση στα γυαλιά ηλίου, αν μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε κάπως συγκεκριμένα θα ήταν σε γεωμετρικό ύφος, τετράγωνα και round frame είναι αυτά που κυριαρχούν. Aviator και cat eye είναι και αυτά must για φέτος! Τελευταίο trend που είναι αρκετά ψηλά στην λίστα είναι αυτά που καλύπτουν μεγάλο μέρος του προσώπου.

Εμείς βρήκαμε 16 γυαλιά ηλίου, που φέτος το Φθινόπωρο θα τα δούμε παντού! Διαφορετικά σχέδια, σκελετοί και χρώματα για να έχεις επιλογές και να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο, και που φορώντας το θα πάει το στιλ σου ένα βήμα παραπέρα! Δες τα όλα στην gallery που ακολουθεί!

Δεςε εδώ όλα τα trends που θα φορεθούν φέτος το χειμώνα!