Τα brands που ΔΕΝ θα δεις στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Kαι αξίζει να μάθεις
Τα brands που ΔΕΝ θα δεις στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης



Tι και αν η εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη έχει ξεκινήσει; Εμείς εκτός ότι την παρακολουθούμε και θέλουμε να μάθουμε τα πάντα γι' αυτή, δεν μένουμε εκεί. Σήμερα λοιπόν θα επικεντρωθούμε σε εκείνα τα brands που δεν θα δούμε στα περίφημα catwalks. Τα εναλλακτικά, τα ιδιαίτερα, αυτά που δεν θα δεις ΠΑΝΤΟΥ!

What's new:

Aries (instagram profile)

Το σχεδιαστικό δίδυμο Sofia Prantera και Fergus Purcell, ενώθηκαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το brand Aries (που σημαίνει Κριός). Οι επιρροές τους είναι σίγουρα από την δεκαετία του 80' με το streetwear να είναι το δυνατό τους σημείο. Αξίζει να αναφερθεί ότι τη νέα τους συλλογή την παρουσίασαν με μια ταινία μικρού μήκους. Ενδιαφέρον, δεν βρίσκεις;

 

Alyx studio (instagram profile)

Eπηρεασμένος από την Καλιφόρνια απ' όπου και μεγάλωσε, ο σχεδιαστής Matthew Williams έχει συνεργαστεί ήδη με τον Kanye West αλλά και την Lady Gaga. Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει το brand του έχει ισχυρή ταυτότητα, δίνει σημασία στα γεωμετρικα σχήματα και στις λεπτομέρειες.

Hades wool (instagram profile)

H βάση του brand βρίσκεται στην Σκωτία και ειδικεύεται στα πλεκτά και μάλλινα ρούχα. Κάθε σχέδιο είναι μοναδικό και το καλύτερο είναι ότι κάθε κομμάτι έχει συγκεκριμένο όνομα και είναι εμπνευσμένο από stars όπως The Smiths, Patti Smith, Sonic Youth και άλλα.

Ambush (instagram profile)

To δίδυμο από την Ιαπωνία παράγουν σχέδια unisex και χρησιμοποιούν υλικά όπως βαριές αλυσίδες αλλά και λυγισμένο μέταλλο. Ξεκίνησαν το 2008 και ήδη έχουν συνεργαστεί με οίκους όπως οι Louis Vuitton και Sacai. 

Alpha Industries (instagram profile)

Ιδρύθηκε το 1959 (wow) και είναι γνωστή για τα iconic μπουφάν ΜΑ-1 που αρχικά σχεδιάστηκαν για να κρατούν στους στρατιώτες ζεστούς και στην συνέχεια έγιναν statement κομμάτια στον χώρο της μόδας. Από επιλογή κρατά χαμηλό προφίλ και δεν συμμετέχει στην εβδομάδα μόδας!

Made me (instagram profile)

H σχεδιάστρια Erin Magge αγαπά τo 70's glam rock στιλ και την Courtney Love και αυτό φαίνεται σε όλες τις συλλογές της. Τα χρωματιστά κροκέτ σχέδια είναι από τα πιο γνωστά εντυπωσιακά σχέδια της.

O φετινός χειμώνας θα είναι σέξι! Μάθε όλες τις τάσεις που θα φορέσεις τους επόμενους μήνες!