Γιατι ο χειμώνας θα είναι σεξι (οι τάσεις που το αποδεικνύουν)

Μήπως είναι ώρα να αλλάξεις το στιλ σου;



Όπως είναι φυσικό, όλες οι τάσεις του χειμώνα δύσκολα θα μπορούσαν να χωρέσουν σε ένα και μόνο άρθρο. Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος καλό θα ήταν να οπλιστείς με extra γενναιότητα και αυτοπεποίθηση αφού θα φορέσεις ρούχα και αξεσουάρ που άλλες χρονιές ούτε που θα φανταζόσουν ότι θα αποκτούσες. Και επειδή ξέρω ότι ανυπομονείς να μάθεις ποιες τάσεις θα είναι hot τους επόμενους μήνες, ξεκίνα την μελέτη!

1. Τζιν με 2 αποχρώσεις. 

H αλήθεια είναι ότι όσον αφορά τα τζιν παντελόνια και γενικότερα το denim, τα έχουμε δει σχεδόν όλα. Άρα οτι φέτος θα ξεχωρίσουν οι διχρωμίες φαντάζει η ιδανική επιλογή για να δώσουμμε στην καθημερινότητα μας μια πιο ιδιαίτερη πινελιά και να αλλάξουμε την εμφάνιση μας με τον πιο απλό τρόπο. Απόκτησε τώρα ένα τζιν παντελόνι (από την boyfriend εκδοχή μέχρι εκείνης της καμπάνας) και δώσε μεγάλη προσοχή στους τόνους που εσύ θες. Συνδύασε το με cropped μακρυμάνικα τοπ μέχρι με oversized παλτό ή bombe jacket και κάνε την διαφορά.

2) Punk και rock μπαλαρίνες.

Μια τάση που είτε θα αγαπήσεις είτε κυριολεκτικά θα μισήσεις (εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία). Αν λοιπόν είσαι από τις γυναίκες που δεν φόρεσαν ποτέ μπαλαρίνες γιατι τις θεωρούσες too girly για εσένα, οι punk - rock μπαλαρίνες ίσως φτιάχτηκαν για εσένα. Φόρεσε τις από το πρωί μέχρι το βράδυ και νιώσε σαν μια ροκ μπαλαρίνα των δρόμων.

3. Διαφάνειες:

Ποιος είπε ότι ο χειμώνας δεν μπορεί να είναι σέξι; Και όμως τώρα οι διαφάνειες στα ρούχα και ιδιαίτερα στα μονόχρωμα (βλέπε μαύρα, nude κτλ.) είναι αυτό που χρειάζεσαι. Σημαντικός κανόνας για να δοκιμάσεις την συγκεκριμένη τάση με επιτυχία είναι να επιλέξεις σωστά και ιδιαίτερα εσώρουχα. Οι διαφάνειες είναι σέξι και θα το καταλάβεις μόλις τις φορέσεις.

4. Gymwear.

Αν είσαι αθλητικός τύπος τότε πέτυχες bingo, αν πάλι δεν είσαι, φέτος οι τάσεις θα σε κάνουν σούπερ fit ακόμα και αν δεν θες. Βάλε στην καθημερινότητα σου σπορ ρούχα αλλά και αξεσουάρ και μετέτρεψε τα στα πιο ιδιαίτερα και chic ρούχα. Ο συνδυασμός που θα επιλέξεις αλλά και η απλότητα που πρέπει να ακολουθήσεις, θα σε βοηθήσουν να πας το sport style σε άλλα επίπεδα.

5. Γούνα παντού.

Γούνα στα ρούχα, γούνα στα παπούτσια γούνα ΠΑΝΤΟΥ. Διάλεξε οικολογική γούνα και δώσε το στοιχείο της πολυτέλειας και της κομψότητας και μετέτρεψε το σε καθημερινό σου αγαπημένο ύφασμα. 

Retro sportwear - Aπό την Fila μέχρι την Umbro, όλες οι μάρκες που επέστρεψαν και θα τις (ξανα) φορέσεις!