Retro sportwear - Aπό την Fila μέχρι την Umbro, όλες οι μάρκες που επέστρεψαν και θα τις (ξανα) φορέσεις

Ποιος να το περίμενε;
Retro sportwear - Aπό την Fila μέχρι την Umbro, όλες οι μάρκες που επέστρεψαν και θα τις (ξανα) φορέσεις



Ακόμα θυμάμαι τα ασπρόμαυρα Fila αθλητικά παπουτσια που είχα στο γυμνάσιο και τα φορούσα κάθε μέρα. Τότε ήταν cool, τα ήθελαν όλοι και τα πρόσεχα καλύτερα και από τον ευατό μου. Και δεν ήταν μόνο η Fila που πρωταγωνιστούσε τότε, ήταν και άλλες μάρκες (φυσικά με σπορ επιρροές), που είχαμε όλοι μας εμμονή, μικροί - μεγάλοι. Μετά το 2000 αυτή τη τάση άλλαξε, όπως και οι εποχές και κάπως έτσι ξεχάσαμε όλα αυτά τα brand. Και άσε που τα θεωρούσαμε passé (έως σήμερα). 

Μετά το μεγάλο comeback τόσο της Adidas όσο και της Nike, οι υπόλοιπες εταιρείες με sportwear αποφάσισαν να βάλουν και πάλι στην ζωή μας (και στο καθημερινό ντύσιμο) τις φόρμες, τα t-shirt και όλα τα αθλητικά ρούχα με τυπωμένα τα logo πάνω τους. Πια τα σπορ ρούχα δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο αλλά και για επίσημες εμφανίσεις. Το θέμα τελικά δεν είναι τι επιλέγεις, αλλά κατά πόσο θα το υποστηρίξεις και με τι θα το συνδυάσεις. Σωστά;

Μην ξεχάσουμε άλλωστε πως τα σημερινά fashion icon της εποχής και των νέων κοριτσιών, όπως η Κendall Jenner και η Gigi Hadid, έχουν ήδη επαναφέρει όλες αυτές τις μάρκες, αφού μια και μόνο στιλιστική τους επιλογή, αρκεί για τις εκτοξεύσει και πάλι στην κορυφή και στην προτίμηση. 

Τελικά ποια brands επέστρεψαν και είναι και πάλι cool;

1. Fila.

2. Reebok.

3. Umbro.

4. Kappa.

5. Ellesse.

6. Champion:

Aναβάθμισε το street style με τις αγαπημένες σου ρετρό μάρκες και κάνε την διαφορά! Για παράδειγμα τώρα που έρχεται το φθινόπωρο, αγόρασε ένα φούτερ με εμφανές το εκάστοτε logo και φόρεσε το με την πρώτη ευκαιρία με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι ή φούστα. Τα sneakers, φυσικά θα ολοκληρώσουν το look σου με τον πιο stylish τρόπο.

Eσύ ποιες από αυτές τις μάρκες είχες πριν πολλά χρόνια και θα ξαναφορέσεις;

H απόλυτη 90's style! Συνδύασε t-shirt με choker!

Βye bye oversized τσάντες! 14 clutch που θα κρατήσεις και το πρωί!