Μόδα φθινόπωρο 2016: 50 choker για να φοράς κάθε μέρα (είναι τάση και θα την δοκιμάσεις)

Μιλάμε για την απόλυτη fashion εμμονή
Μόδα φθινόπωρο 2016: 50 choker για να φοράς κάθε μέρα (είναι τάση και θα την δοκιμάσεις)



Ένας σημαντικός λόγος που λατρεύω το στιλ των 90's είναι γιατι με την συγκεκριμένη δεκαετία συνοδεύονται αγαπημένες τάσεις. Όπως για παράδειγμα τα τσόκερ, Nαι εκείνα τα κολιέ που γίνονται ένα με τον λαιμό σου και μετατρέπουν το ντύσιμο σου, με μια και μόνο κίνηση. Μια απλή βόλτα στα καταστήματα αλλά και στα e-shop των μεγαλύτερων οίκων μόδας, θα καταλάβεις και εσύ ότι κάνουμε λόγο για ένα trend, που ήρθε και θα μείνει για πολύ, πολύ, πολύ καιρό ακόμα.

Ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ, ντύσιμο αλλά και διάθεση, βρες το ιδανικό τσόκερ για τον λαιμό σου και κάνε την διαφορά, δεν είναι και τόσο δύσκολο!

Φυσικά αν πιστεύεις ότι δεν σου πηγαίνει τόσο (ή δεν είσαι και τρελή φαν), αρχικά διάλεξε ένα απλό και λεπτό τσόκερ - για μια πιο minimal εκδοχή και στην συνέχεια αφού το συνηθίσεις και το αγαπήσεις, φόρεσε ένα και δύο αλλά και τρία τσόκερ μαζί. Why not;

Στην gallery που ακολουθεί, δες θα δεις ούτε 1, ούτε 10, ούτε 20, ούτε 30...αλλά 50 τσόκερ, για να διαλέξεις τα αγαπημένα σου και φυσικά να τα φοράς κάθε μέρα.

Παπούτσια με γούνα: H επόμενη φθινοπωρινή σου εμμονή!