Μόδα Καλοκαίρι 2016: Τα πιο εντυπωσιακά cut-out ολόσωμα μαγιό για το πιο ιδιαίτερο καλοκαίρι

Είναι τάση!
Μόδα Καλοκαίρι 2016: Τα πιο εντυπωσιακά cut-out ολόσωμα μαγιό για το πιο ιδιαίτερο καλοκαίρι



Mιας και διανύουμε τον αγαπημένο Ιούλιο, σίγουρα θα έχεις αγοράσει το φετινό μαγιό σου. Eπειδή όμως πάντα υπάρχει extra χώρος στην καλοκαιρινή βαλίτσα για ακόμα ένα μαγιό, τι θα έλεγες να αποκτήσεις άλλο ένα πιο ιδιαίτερο και θηλυκό; Φυσικά ο λόγος γίνεται για το ολόσωμο μαγιό με κοψίματα που ήδη από πέρσι αποτελεί μεγάλη τάση στο beachwear.

Τώρα τα ολόσωμα, ξεχωρίζουν για τα ''τυχαία'' και θηλυκά ανοίγματα, που με τον πιο στιιλάτο τρόπο αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα. Πες ναι στο πιο ιδιαίτερο trend του καλοκαιριού και κάνε την διαφορά. Μπορείς!

Εxtra tips (για να το φορέσεις σωστά):

- Βe careful: Φόρεσε το ολόσωμο μαγιό σου όταν θα έχεις λίγο μαυρίσει. Αλλιώς το σημάδι που θα κάνεις από τον ήλιο, θα σε ενοχλεί όλο το καλοκαίρι.

-  One more try: Πριν αγοράσεις το δικό σου cut-out μαγιό, δοκίμασε το. Πρέπει να δεις ποια ανοίγματα κολακεύουν στο σώμα σου και ποια έχει. Με την πρώτη ματιά, κανείς δεν πρέπει να βλέπει ότι σε πιέζει.

- Your choice: Ανάλογα το στιλ σου, διάλεξε εκείνο το μαγιό με κοψίματα που σου ταιριάζει. Αν είσαι οπαδός του minimal, απόκτησε ένα μονόχρωμο ή αν πάλι λατρεύεις τα print, αγόρασε ένα μαγιό που συνδυάζει και τα 2, καλοκαιρινά μοτίβα και θηλυκά cut-out.

Στην gallery που ακολουθεί, δες και στη συνέχεια διάλεξε το αγαπημένο σου μαγιό. 

Φέτος θα κάνεις τις περισσότερες διακοπές σου δίπλα σε πισίνα και όχι σε μια θάλασσα; Check τι στιλ πρέπει να ακολουθήσεις!