Μόδα καλοκαίρι 2017: 8+1 τάσεις που δεν πρέπει να σου ξεφύγουν το καλοκαίρι

Άραγε θα φορούσες στρογγυλά γυαλιά ηλίου;
Μόδα καλοκαίρι 2017: 8+1 τάσεις που δεν πρέπει να σου ξεφύγουν το καλοκαίρι



Ένα πράγμα που αγαπώ στο καλοκαίρι, είναι οτι μπορώ να φορέσω εντυπωσιακά ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια. Τότε που οι τάσεις θέλουν το στιλ μας πιο αέρινο, καλοκαιρινό, σέξι και ανέμελο. Ποια trends όμως φέτος έχουν ξεχωρίσει και θα δοκιμάσεις και εσύ 100%; Για να δούμε μαζί:

1. Aπόκτησε ένα τζιν φόρεμα που θα μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια, θα μεταμορφώσεις το στιλ σου στο λεπτό.

2. Φέτος οι εσπαντρίγιες είναι hot! Κάνε την διαφορά και διάλεξε ένα ζευγάρι με ψηλή σόλα. Το κόκκινο χρώμα σίγουρα θα μεταμορφώσει κάθε εμφάνιση σου.

3. Όπως και τον χειμώνα ήταν τάση, τα δαντελένια σουτιέν θα τα φορέσεις και τώρα. Απλά ανανέωσε την συλλογή σου με νέα σχέδια και έντονα χρώματα και άφησε τα να φανούν μέσα από τα φορέματα και τα τοπ σου. Είναι σέξι!

 

4. Τώρα τα μαύρα μαγιό είναι πιο σέξι από ποτέ. Ένα ολόσωμο με κάποιο τύπωμα ή όχι, θα γίνει το αγαπημένο σου must-have κομμάτι της παραλίας.

5. Όσον αφορά τα αξεσουάρ επένδυσε σε ένα καλό και στιλάτο γυαλί ηλίου με στρογγυλούς φακούς με καθρέπτες. Είναι chic και stylish!

6. Επειδή καλοκαίρι = ethnic, κάνε την αρχή και ολοκλήρωσε κάθε boho look σου με μια ζώνη με ethnic στοιχεία. Σίγουρα, πρέπει να είναι oversized ή με πολλά χρώματα και σχέδια πάνω της.

 

7. To λευκό είναι κλασικό, το λευκό είναι κομψό. Γι΄αυτό κράτησε μια τσάντα στο πιο chic χρώμα και συνδύασε τη με όλα σου τα ρούχα και outfit. Aπλά θα την λατρέψεις! Όσο πιο ιδιαίτερη, τόσο καλύτερα.

8. Ώμοι έξω! Με ένα off-shoulder playsuit, σε λευκό χρώμα ή ethnic print και συνδύασε το με ίσια ή με ψηλοτάκουνα παπούτσια.

 

9. Πες ναι στο κίτρινο χρώμα και συγκεκριμένα στην κίτρινη φούστα. Από το boho μέχρι το girly look, φόρεσε τη όλη μέρα!

 

Pink skirt: 7+1 τρόποι να φορέσεις την ροζ φούστα σου!

Eίσαι μικροσκοπική; Αυτά τα παπούτσια είναι ιδανικά για εσένα.