Oversized shirts : Το πουκάμισο του αγοριού σου είναι sexy, φόρα το!

Εδώ θα βρείς τα 10 πιο ωράια oversized πουκάμισα..
 Oversized shirts : Το πουκάμισο του αγοριού σου είναι sexy, φόρα το!



Boyfriend ή Oversized πες το όπως θες, είναι τάση, είναι sexy και θα σου δείξουμε πόσο απλό είναι να το φορέσεις, χωρίς να φαίνεσαι σαν τσουβάλι.

Έχεις κοιμηθεί μετά από ξενύχτι στο σπίτι του φίλου σου, ξυπνάς το πρωί και το μόνο που έχεις να φορέσεις είναι το στενο μίνι μαύρο φόρεμα σου, μόνο που το βλέπεις να κρέμεται στην καρέκλα σε πιάνει κλειστοφοβία, σε καταλαβαίνουμε, έχεις επιλογή όμως, πάρε το πουκάμισο του φίλου σου και κάντο δικό σου, χωρίς να φαίνεσαι όταν το φοράς σαν να είσαι έγκυος.

Πώς θα το κάνεις αυτό;

Είναι πανεύκολο, βρές ένα oversized πουκάμισο και φόρεσέ το σαν φόρεμα, συνδιασμένο με sexy high heels και εντυπωσιακό clutch.

Μια άλλη επιλογή είναι να το συνδυάσεις με crop σορτς και πλατφόρμες, επίσης βάλτο με sneakers και μάζεψέ το με μια μικρή ζώνη στην μέση, υπάρχουν αρκετοί τρόποι να φορέσεις το πουκάμισο του αγοριού σου. Αλλά εμείς σε συμβουλεύουμε να πας για ψώνια και να αγοράσεις oversized πουκάμισο, είναι πιο sexy από ότι τα φαντάζεσαι και είμαι σίγουρη πως θα νιώθεις τέλεια μέσα σε αυτό!

Ψάξαμε και βρήκαμε τα 10 πιο ωραία oversized πουκάμισα, και σου λέμε να διαλέξεις ένα από αυτά χωρίς δέυτερη σκέψη! Δες την gallery..

Βρές εδώ τις πιο ωραίες πλατφόρμες για να συνδιάσεις το oversized πουκάμισο.