12 ανοιξιάτικα trend που χρειάζεται τώρα η ντουλάπα σου

Tα statement slip-on και τα huge floral είναι λίγα από αυτά
12 ανοιξιάτικα trend που χρειάζεται τώρα η ντουλάπα σου



'Ηρθε η πολυπόθητη άνοιξη! Εσύ όμως ξέρεις ποιες τάσεις θα ξεχωρίσουν και στην συνέχεια θα φορέσεις; Αν όχι, check παρακάτω 12 spring trends που θα σε ενθουσιάσουν με την πρώτη ματιά :

1. Ρούχα σε στιλ πιτζάμα :  Και όμως τοπ ή παντελόνια που θυμίζουν πιτζάμες (καλής ποιότητας) είναι ότι πιο εντυπωσιακό μπορείς να δοκιμάσεις. Λίγη προσοχή πρέπει να δώσεις στην επιλογή των αξεσουάρ, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μην δείχνει πρόχειρο. 

2. Oversized floral : Άφησε για λίγο τα κλασικά floral στην άκρη και βάλε στην ζωή σου τα μεγάλα λουλούδια. Ένα φόρεμα με oversized λουλούδια θα σε βάλει αμέσως στο ανοιξιάτικο mood.  Για να δεις την τάση ρίξε μια ματιά σε αυτό το ονειρεμένο στράπλες dream buy φόρεμα.

 

3. Πανωφόρια σε παλ αποχρώσεις : Tώρα είναι η κατάλληλη ώρα να φορέσεις ένα jacket στην πιο γλυκιά απόχρωση. Με μια κίνηση, θα δώσεις την πιο χαρούμενη νότα σε όποιο look και αν το προσθέσεις! 

4. Clutches με στάμπες και prints : Παίξε με τσαντάκια σου και κράτησε το πιο girly σχέδιο με πρωταγωνιστή ''ένα πρόσωπο''. Είναι μια τάση που δεις παντού!  

5. Statement Slip-on : Κάνε τα βήματα σου πιο ιδιαίτερα και διάλεξε ένα ζευγάρι statement slip-on παπούτσια. Στόχευσε σε κάποιο ιδιαίτερο χρώμα ή σχέδιο!   

6. Ρούχα με κεντήματα : Ξέχνα τα παλιά και κλασικά κεντήματα και φόρεσε ρούχα με ξεχωριστά και διαφορετικά σχέδια που θα δώσουν μια παραδοσιακή πινελιά στο στιλ σου, με πιo σύγχρονη ματιά.   

7. Φούστα με ιδιαίτερο μοτίβο : Η άνοιξη θέλει μίνι και πολλές φούστες. Άρα τι καλύτερο από το να αποκτήσεις μια στο πιο εντυπωσιακό και stylish σχέδιο. Η επιλογή δική σου!  

8. Polo μπλουζάκια : Ναι τα κλασικά polo τοπ, επιστρέφουν και όσο δεν το πιστεύεις, θα τα ξαναφορέσεις. Για κάτι διαφορετικό, φόρεσε ένα σε cropped εκδοχή. Συνδύασε το με ένα τζιν σορτς ή με μια φούστα σε Α γραμμή.

9. Statement σκουλαρίκια : Aν εισαι fan των κοσμημάτων και συγκεκριμένα των σκουλαρικιών, αυτή η τάση θα σε ξετρελάνει. Φόρεσε τα πιο μεγάλα και ιδιαίτερα σκουλαρίκια και κάνε την διαφορά.

10. Xρωματιστά παπούτσια : Εκτός από τα statement παπούτσια πρέπει να αποκτήσεις και κάποιο ζευγάρι σε έντονο και αγαπημένο σου χρώμα. Σε ένα μονόχρωμο ή ακόμα και color blocking look, θα ταιριάζει μοναδικά.

11. Κολάν εκτός γυμναστηρίου : Πας ή δεν πας γυμναστήριο, ένα καλό κολάν για τις καθημερινές και όχι μόνο εμφανίσεις, θα το χρειαστείς. Φυσικά μια basic απόχρωση, θα σε βοηθήσει στους συνδυασμούς σου.

12. Puff jacket : Σίγουρα στο σχολείο φορούσες και εσύ ένα φουσκωτό jacket. Η σημερινή εκδοχή θέλει τα jacket όχι τόσο πολύ φουσκωτά αλλά chic και stylish. Tέλεια ιδέα για τις κρύες μέρες της άνοιξης.

Εσύ σε ποιες τάσεις θα πεις ναι;