Τι είναι το slip dress και πως να το φορέσεις

Ιδιαίτερο και θηλυκό, θα το λατρέψεις αμέσως!
 Τι είναι το slip dress και πως να το φορέσεις



Όλες οι τάσεις υπάρχουν για να τις δοκιμάζουμε και μετά να βγάζουμε το συμπέρασμα μας, αν τελικά μας πηγαίνουν είτε όχι. Μια τάση που πρέπει πρώτα να ''δεις'' πάνω σου και μετά να καταλήξεις αν είναι κατάλληλη για εσένα, είναι αυτή του slip dress.

Σίγουρα την έχεις δει στις πιο γνωστές fashion bloggers και fashionistas όλου του κόσμου, αφού αυτές είναι που καθορίζουν και δημιουργούν τις τάσεις.

Tι είναι το slip dress : Είναι εκείνο το φόρεμα που με πρώτη ματιά νομίζεις ότι είναι ένα απλό και chic νυχτικό αλλά στην πραγματικότητα είναι η νέα τάση που θέλουν τα φόρεματα μας να είναι σε στιλ lingerie.

Πως θα το φορέσεις : Εδώ οι επιλογές σου είναι άπειρες! Συνδύασε το slip dress με ένα δερμάτινο jacket και με ένα ζευγάρι ίσια μποτάκια. Μια άλλη επιλογή για να το εντάξεις στην καθημερινότητα σου, είναι να φορέσεις ένα χουχουλιάρικο ζιβάγκο έτσι ώστε να δημιουργήσεις και ένα στιλιστικό ενδιαφέρον.

- Αν πάλι θέλεις να το φορέσεις σε μια βραδινή σου έξοδο, τότε μην πεις όχι σε ένα oversized γούνινο παλτό σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σου σέξι ψηλοτάκουνα.

- Mια απλή και casual επιλογή είναι μέσα από το slip φόρεμα να φορέσεις ένα απλό λευκό ή μαύρο t-shirt. Μinimal & chic!

Μιας και είμαστε σε fashion week mood, check εδώ 32 street style look κατευθείαν από τη μητρόπολη της μόδας.