Ποιά παπούτσια θα φορέσεις στην βροχή;

Τα do’s και τα don’ts για τις βροχερές μέρες!
Ποιά παπούτσια θα φορέσεις στην βροχή;



Οι βροχές ξεκίνησαν και πάλι,  μόνο που εμείς σαν κλασικές γυναίκες δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Στα ρούχα είναι διαφορετικό, γιατί υπάρχουν αρκετές επιλογές, ώστε να δημιουργήσεις ένα τέλειο χειμωνιάτικο look. Όλο το θέμα είναι στο παπούτσι, είναι το item που θα δώσει το τελικό ύφος στο outfit σου. Πρέπει να βρεις το κατάλληλο παπούτσι που θα σε βολέψει στις βροχερές χειμωνιάτικές μέρες, ήδη πήραμε μια γεύση και πολλές από εμάς μας βρήκε απροετοίμαστες. Θα δεις αναλυτικά πιο κάτω, τα do’s και τα don’ts, γιατί πολλές από εμάς μας πιάνει πανικός. Δώσε βάση και βρες το ιδανικό παπούτσι για βάλεις τώρα!

Τα do’s :

1.Λέμε ναι στα sneakers! Βάλε τα sneaker σου με ότι θες. Τζιν παντελόνι, αλλά και μίνι φούστα, συνδυασμένη με κάποιο jacket!

2. Ankle boots. Επίσης ένα παπούτσι που μπορείς να το βάλεις με ότι θες. Παντελόνια, φούστες, φορέματα και ελαφριά jackets είναι επιτρεπτά!

3. Αρβύλες. Αγαπάμε τις αρβύλες. Σίγουρα έχεις ένα ζευγάρι στην ντουλάπα σου. Συνδύασέ τα με κάποιο τζιν σορτσάκι και ένα rock jacket.

Τα don’ts :

1. Τακούνια και βροχή δεν πάνε μαζί σε καμία περίπτωση. Πόσο μάλλον πέδιλο. 

2. Πάνινα sneakers. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να νιώθεις την βροχή στο πετσί σου. Ναι μπορείς να το βάλεις την συγκεκριμένη εποχή, αλλά όχι όταν βρέχει.

3. Μπότες. Νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολική. Εκτός από το γεγονός πως θα ζεσταθείς, πολύ, κάνε λίγο υπομονή, έχεις αρκετό χρόνο για να ευχαριστηθείς τις αγαπημένες σου μπότες.

4. Μπαλαρίνες. Τάση για φέτος τον χειμώνα. Αλλά τις ημέρες που ο καιρός το επιτρέπει.