Φορέματα 2016: 6 φορέματα που δεν θα μετανιώσεις ποτέ που αγοράσες

Check ποια έχεις και ποια όχι...
Φορέματα 2016: 6 φορέματα που δεν θα μετανιώσεις ποτέ που αγοράσες



Πόσες φορές έχεις ανοίξει τη ντουλάπα σου και έχεις μετανιώσει για κάποιες αγορές που έχεις κάνει στο παρελθόν; Αν κρίνουμε από τον ευατό μας σίγουρα πολλές και συγκεκριμένα για φορέματα που είτε αγοράσαμε για κάποιο έκτακτο γεγονός είτε γιατι εκείνη την χρονική στιγμή και περιόδο μας άρεσε πολύ. Μάθε τώρα ποια φορέματα (αν τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου) δεν θα το μετανιώσεις ποτέ. Και αν κάποιο λείπει από την συλλογή σου, κάντο τώρα δικό σου...

1. To λευκό chic φόρεμα:

Είναι εκείνο που θα εμπιστευτείς την πιο ''δύσκολη'' στιγμή και δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Από μια επίσημη εμφάνιση μέχρι το office look, θα γίνει ο ιδανικός καμβάς για να προσθέσεις όποιο αξεσουάρ θες. Για παράδειγμα, ένα statemet κολιέ, θα αναδειχτεί καλύτερα πάνω στο λευκό φόρεμα, είτε είναι χρυσό, ασημένιο ή γεμάτο έντονα χρώματα.

2. Το φόρεμα για τα επαγγελματικά ραντεβού:

Bρες ποιο φόρεμα ταιριάζει στην δουλειά σου και φόρεσε το κάθε φορά που έχεις ένα κρίσιμο επαγγελματικό ραντεβού. Όπως γνωρίζεις η πρώτη ματιά είναι αυτή που μετράει, άρα φρόντισε το φόρεμα που θα διαλέξεις να είναι chic, θηλυκό και ραμμένο πάνω σου. 

3. Το πάρτυ φόρεμα που πραγματικά αγαπάς:

Aνάλογα με το προσωπικό σου στιλ και γούστο, απόκτησε εκείνο το φόρεμα για πάρτυ που σε αντιπροσωπεύει πλήρως και πραγματικά το αγαπάς. Αυτό μπορεί να είναι ένα coctail φόρεμα, με θηλυκά βολάν ή ένα στιλάτο στράπλες φόρεμα μονόχρωμο ή σε κάποιο έντονο χρώμα ή με print. 

4. Το ριγέ φόρεμα:

Μίνι, μάξι ή και ως το γόνατο, το ριγέ φόρεμα είναι ένα κομμάτι-κλειδί που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας χειμώνα-καλοκαίρι. Αν έχεις λίγα κιλά παραπάνω και είσαι juicy, προτίμησε την κάθετη ρίγα (για να δείξει η σιλουέτα σου πιο ψιλόλιγνη) από την οριζόντια. 

5. Το μαύρο κλασικό φόρεμα:

Σίγουρα έχεις διαβάσει τόσα πολλά για το μαύρο φόρεμα (και η αλήθεια είναι ότι ισχύουν όλα), γι' αυτό εκμεταλλεύσου την πρακτικότητα και την κομψότητα του και φόρεσε το από το πρωί έως το βράδυ. Το μαύρο φόρεμα δεν καταλαβαίνει από τάσεις, γι' αυτό κατά 99,9% όταν το επιλέξεις δεν θα κάνεις λάθος

6. Το maxi dress που μπορείς να φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ (με την κατάλληλη εναλλαγή των αξεσουάρ):

Aν είσαι busy κορίτσι που το πρωί δουλεύει 12ωρο και το βράδυ βγαίνει με τις φίλες της, πρέπει να βρεις το basic μάξι φόρεμα που με μια κίνηση μπορει να αλλάξει. Παίξε με πανωφόρια, κοσμήματα και παπούτσια και μεταμόρφωσε την εμφάνιση σου.

'Εχει ζέστη; 9+1 minimal look, για να αντιγράψεις asap!