Style guide: Ποιο τοπ είναι κατάλληλο για τον σωματότυπο σου;

Bρες αυτό πoυσου ταιριάζει
Style guide: Ποιο τοπ είναι κατάλληλο για τον σωματότυπο σου;



Έχουμε μιλήσει για φούστες, για φορέματα αλλά και παντελόνια, που ταιριάζουν στο σωματότυπο σου. Τι γίνεται όμως με τα τοπ; Έχεις ψηλό κορμό, ή μεγάλο στήθος και ψάχνεις την τέλεια μπλούζα που θα αναδείξει την σιλουέτα σου και θα κάνει τα καλά στοιχεία σου να ξεχωρίσουν; Μην ανησυχείς, μιας και κάναμε μια μίνι έρευνα για εσένα και στην παρουσιάζουμε αμέσως:

1. Έχεις μεγάλες πλάτες;

Είσαι τυχερή μιας και είσαι αρκετά γυμνασμένη. Ποιος ο λόγος να μην το δείξεις; Φόρεσε αμάνικο loose τοπ στο χρώμα της επιλογής σου και δείξε τα γυμνασμένα σου χέρια όπως πρέπει. Δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!

2. Έχεις ψηλό κορμό;

Ok, έχεις ψηλό κορμό αλλά κάποιες φορές αυτό μπορεί να σε δυσκολέψει στην καθημερινή σου ζωή και στα ρούχα που επιλέγεις. Ακολούθησε τον δρόμο της ψευδαίσθησης και επίλεξε ένα τοπ με οριζόντιες ρίγες. Με αυτό τον τρόπο θα φέρεις την ισορροπία με το υπόλοιπο κορμί σου!

3. Είσαι μικροκαμωμένη;

Αν σου λείπουν πόντοι από το ύψος σου, μην στεναχωριέσαι μιας και για όλα υπάρχουν λύση. Για να κάνεις τη σιλουέτα σου να φαίνεται πιο ψηλή, φόρεσε κάθε είδους τοπ που έχει ένα μεγάλο άνοιγμα ή σκίσιμο μπροστά. Το δέρμα που θα φαίνεται, θα δώσει την ψευδαίσθηση της συνέχειας και εσύ δια μαγείας θα δείξεις πιο ψηλή. 

4. Έχεις μεγάλο στήθος;

Και ποια απο εμάς δεν θα ήθελε ένα ωραίο και μεγάλο στήθος; Τις ημέρες του καύσωνα, διάλεξε ένα τοπ με λάστιχο στη μέση που δεν θα τονίσει και άλλο το στήθος σου. Η loose εφαρμογή θα σε κάνει να νιώσεις άνετα και εσύ θα δείχνεις πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

5. Έχεις μικρό στήθος;

Το off-shoulder τοπ, το έχεις ήδη παντού. Αλλά ήξερες ότι ταιριάζει πιο πολύ σε εσένα που έχεις μικρό στήθος. Και όμως, φέτος το καλοκαίρι, άφησε τους ώμους σου ακάλυπτους και άστους να πρωταγωνιστήσουν. Το μικρό σου στήθος είναι σίγουρο ότι δεν θα μαζέψει κακές κριτικές.

Βρήκες ποιο τοπ είναι ιδανικό για εσένα;