Handbag Trends: Οι 5 νέες τάσεις που θα δοκιμάσεις

Πάρε ιδέες και ανανέωσου σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας.
 Handbag Trends: Οι 5 νέες τάσεις που θα δοκιμάσεις



Clutch, shopping ή statement bag, backpack και πόσες ακόμη τσάντες έχεις στην ντουλάπα σου. Κάποιες από αυτές τις κρατάς, κάποιες άλλες πάλι, όχι. Ποιες ωστόσο προτάθηκαν ως τα απόλυτα fashion pieces για το φετινό καλοκαίρι;

Τσάντες Πουγκιά
Αυτές ήρθα για να μείνουν. Με όσο χώρο χρειάζεται αλλά πιο ξεχωριστές από την κλασική tote σου, που μπορούν να φορεθούν και χιαστί αν χρειαστεί και είναι όσο chic απαιτεί το φετινό καλοκαίρι για να τις συννδυάσεις με το oversized πουκάμισό σου.

 

Τσάντες με κρόσσια
Τις είδαμε και τα προηγούμενα χρόνια αλλά φέτος είναι πραγματικά η χρονιά τους. Μη διστασεις να τις φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ. Επένδυσε σε έναν φάκελο.

 

Τσάντες Saddle
Για σοφιστικέ εμφανίσεις, συνδυασμένες με τα καινούρια σου sneakers ή τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σου. Αν είσαι πιο τολμηρή, δοκίμασε να πάρεις μία σε έντονο χρώμα.

 

Βελούδινα clutch 
Βελούδο = sexiness. Παντού. Σε παντελόνια, κορμάκια, crop top, mini black dresses. Τώρα και σε τσάντες. Τώρα και το καλοκαίρι (εδώ βγήκαν βελούδινα μαγιό, στην τσάντα θα κολλήσουμε;)

 

Mini carrier
Παλιά θα το λέγαμε και βαλιτσάκι του γιατρού. Στην πιο μικροσκοπική εκδοχή του, είναι ένα από τα πιο δυνατά trend του καλοκαιριού. Δοκίμασε κι ένα έντονο χρώμα. 

Δες εδώ με τι παπούτσι πρέπει να συνδυάζεις το jeans σου.