12 φορέματα που μπορείς να τα βάλεις με ό,τι παπούτσι θες!

Είναι τα passé partout κομμάτια της ντουλάπας σου…
12 φορέματα που μπορείς να τα βάλεις με ό,τι παπούτσι θες!



Είναι τόσο ωραίο να έχεις μέσα στην ντουλάπα σου items με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις αρκετά διαφορετικά outfits.Υπάρχουν φορέματα, που μπορείς να τα κάνεις κάθε φορά να φαίνονται διαφορετικά, αναλόγως πως θα τα συνδυάσεις, μπορείς να δημιουργήσεις κάθε φορά και ένα νέο look, χωρίς να το βαρεθείς ποτέ!

Οι τάσεις στην μόδα έχουν βοηθήσει αρκετά, γιατί πλέον τα περισσότερα φορέματα μπορούν να μεταμορφωθούν από καθημερινά και sporty σε βραδινά και chic! Όλα έχουν να κάνουν με τις στιλιστικές πινελιές που εσύ θα δώσεις στο outfit σου. Ο τρόπος για να το πετύχεις είναι πανεύκολος και πολύ απλός! Αν έχεις ένα μάξι φλοράλ  φόρεμα και θες να το φορέσεις το πρωί με casual και sporty  ύφος, η επιλογή δεν είναι άλλη από ένα ζευγάρι sneakers , ένα δερμάτινο leather jacket, shopper bag και φυσικά γυαλιά ηλίου. Έτσι μετατρέπεις το στυλ του φορέματος από girly και chic σε sporty και rock!

Κάπως έτσι μπορείς να μετατρέψεις το αγαπημένο σου φόρεμα από Chic σε Rock, και το αντίθετο! Έτσι πειραματίζεσαι και παίζεις με τα outfits και τα items της ντουλάπας σου. Εμείς βρήκαμε 12 passé partout φορέματα που μπορείς να παίξεις με τα trends και να τα κάνεις να φαίνονται κάθε φορά και διαφορετικά! Δες τα στην gallery που ακολουθεί!

Αν αγαπάς το sporty look δες εδώ 9 φορέματα που μπορείς να φορέσεις με sneakers!