Βρίσκεις τα κολάν ξεπερασμένα; 3 outfit θα σου αλλάξουν γνώμη!

Δες εδώ 3 ολοκληρωμένα outfits που θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη!
Βρίσκεις τα κολάν ξεπερασμένα; 3 outfit θα σου αλλάξουν γνώμη!



Υπάρχει 1 item που είναι το πιο πολυφορεμένο item της ντουλάπας σου, και αυτό δεν είναι άλλο από το μαύρο κολάν… Με αποτέλεσμα να το έχεις βαρεθεί και να το θεωρείς ξεπερασμένο! Οι καιροί όμως αλλάζουν, και κάπως έτσι αλλάζει η μόδα και οι τάσεις… Στην αγορά θα βρεις ακόμα μεγάλη ποικιλία σε κολάν.

Θα τα βρεις στο κλασσικό σχέδιο, αλλά και με παραλλαγές στο ύφασμα και στο σχέδιο. Η διαφορά όμως θα είναι ο τρόπος που θα φορέσεις το μαύρο κολάν σου…

Έχεις συνηθίσει να το φοράς στο γυμναστήριο και μέσα στην καθημερινότητα, όταν δεν σε νοιάζει πώς να ντυθείς και έχεις τσακωθεί με την ντουλάπα σου. Εμείς είμαστε εδώ όμως να σου αλλάξουμε γνώμη και να σε κάνουμε να φορέσεις το μαύρο κολάν σου παντού! Αρχικά επέλεξε κολάν με κάποια διαφάνεια ή σε βελούδινο ύφασμα, αυτόματα θα αλλάξει εντελώς το ύφος του ντυσίματός σου. Συνδύασέ το με sneakers, που σίγουρα δεν μπορείς να τα βάλεις στο γυμναστήριο και ολοκλήρωσε με κάποιο chic backpack ή ακόμα και κάποιο clutch!

Και τώρα που σιγά, σιγά ο καιρός θα δροσίζει, συνδύασε το μαύρο κολάν σου με το πιο stylish Khaki Jacket! Δες τα πιο hot χακί jackets εδώ!