Sunshine girl: 4+1 τρόποι να φορέσεις κίτρινο με στιλ

Το χρώμα του μίσους; Δεν νομίζω...
Sunshine girl: 4+1 τρόποι να φορέσεις κίτρινο με στιλ



Πολλοί το ονομάζουν ως το χρώμα του μίσους και της ζήλιας, κάτι που σίγουρα δεν ισχύει όσον αφορά τη μόδα. Φυσικά ο λόγος γίνεται για το πιο φωτεινό και χαρούμενο χρώμα, το κίτρινο. Από την πιο ανοιχτή μέχρι την πιο σκούρα απόχρωση, το κίτρινο είναι πάντα εκεί για να κάνει κάθε ντύσιμο σου ξεχωριστό και στιλάτο. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις πως θέλεις να το φορέσεις (σε total look ή μεμονωμένα) και να αρχίσεις του συνδυασμούς. Για extra έμπνευση, ρίξε μια ματιά πως μπορείς να βάλεις το κίτρινο χρώμμα στην καθημερινότητα σου!

1. Kάνε την αρχή και διάλεξε μια κίτρινη φούστα! Ισορρόπησε το σύνολο με ένα μονόχρωμο τοπ και γιατί όχι ολοκλήρωσε το look με μαύρα αξεσουάρ. Δοκιμασμένο και εντυπωσιακό ντύσιμο, συμφωνείς;

2. Το ήξερες ότι το κίτρινο χρώμα, ταιριάζει πολύ με τις παστέλ αποχρώσεις; Απόδειξη το street style που ακολουθεί, το οποίο αποδεικνύει ότι ένα minimal κίτρινο τοπ συνδυάζεται ιδανικά με ένα γαλάζιο παντελόνι. Τόσο απλά είναι τα πράγματα!

3. To συγκριμένο outfit ''φωνάζει'' color attack! Αν σου αρέσει πολύ το κίτρινο, κάνε το σωστό και επίλεξε ένα strapless φόρεμα σε όποια κίτρινη απόχρωση επιθυμείς και συνδύασε το με καφέ πλατφόρμες για το πιο chic αποτέλεσμα. Αν είσαι και μαυρισμένη, ακόμα καλύτερα...

4. Αν δεν ξέρεις τι να φορέσεις μια μέρα, η λύση είναι απλή: φόρεσε ένα κίτρινο off-shoulder τοπ, μια denim midi φούστα, πλατφόρμες και oversized τσάντα και είσαι έτοιμη να βγεις από το σπίτι σου πιο stylish από ποτέ. 

5. Έχεις σατέν φούστα σε κίτρινο χρώμα και δεν ξέρεις πως να την φορέσεις στην καθημερινότητα σου; Μην αγχώνεσαι γιατι η απάντηση κρύβεται στον ιδανικό συνδυασμό με το λευκό. Διάλεξε ένα απλο μακό t-shirt και συνδύασε το με λευκά platforms (super trend!) και μαύρη τσάαντα χειρός. Classic και stylish επιλογή!