Βάλε το λευκό σακάκι σου και το καλοκαίρι!

Λευκό σακάκι, all time classic επιλογή για τις δροσερές καλοκαιρινές νύχτες
Βάλε το λευκό σακάκι σου και το καλοκαίρι!



Το λευκό είναι απο μόνο του η πιο chic και stylish επιλογή σου, για καλοκαίρι αλλά και χειμώνα. Πιο συγκεκριμένα, το καλοκαίρι αποτελεί απο τις πιο safe και εντυπωσιακές επιλογές σου αφού ταιριάζει υπέροχα με το μαυρισμένο δέρμα σου.

Το λευκό σακάκι τωρα είναι απο τα items που θα σε σώσει στις δροσερές καλοκαιρινές νύχτες σου. Μπορείς να το συνδυάσεις με όλα, δεν σε δεσμεύει και σου χαρίζει τη chic πινελια που το outfit σου χρειάζεται. Αν ετοιμάζεις τώρα την βαλίτσα των καλοκαιρινών διακοπών σου τότε μην ξεχάσεις να προσθέσεις ένα λευκό σακάκι, είναι το passe partout κομμάτι που θα σου λύσει τα χέρια.

Αγαπημένο καλοκαιρινό outfit που το λευκό σακάκι δείχνει τέλεια είναι να επιλέξεις ένα κλασσικό μίνι μαύρο φόρεμα, με το λευκό σακάκι σου, minimal εσπαντρίγιες και clutch bag. Έτσι με τέσσερις μόνο κινήσεις είσαι έτοιμη για το καλοκαιρινό δροσερό coctail σου!

 Εμείς για να σε διευκολύνουμε παραπάνω, φτιάξαμε 2 ολοκληρωμένα καλοκαιρινά looks που το κοινό σημείο τους δεν είναι άλλο απο το λευκό σακάκι!

Μαύρο μίνι φόρεμα : Zara € 5,99

Λευκό σακάκι : Theory € 495,00

Εσπαντρίγιες : Castaner € 135,00

Clutch bag : Chloe € 550,00

Λευκό σακάκι : Theory € 495,00

Λευκό κάπρι παντελόνι : Theory € 340,00

Σανδάλια : Alaia € 790,00

Clutch bag : Charlotte Olympia € 795,00