Μαγιό: Η fashion ερώτηση της ημέρας - Πως μπορώ να φορέσω το ολόσωμο μαγιό μου από το πρωί έως το βράδυ;

Ποια είναι τα do's και τα dont's;
Μαγιό: Η fashion ερώτηση της ημέρας - Πως μπορώ να φορέσω το ολόσωμο μαγιό μου από το πρωί έως το βράδυ;



''Πως μπορώ να φορέσω το ολόσωμο μαγιό μου από το πρωί έως το βράδυ;''.

Αυτή η ερώτηση αιωρείται στο γραφείο τον τελευταίο μήνα, από τότε δηλαδή που άρχισαν οι ζέστες και εμείς το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το μαγιό μας και μια παραλία. Μέχρι να έρθει όμως εκείνη η στιγμή που δεν θα βγάζεις στιγμή το μαγιό σου από πάνω σου, μάθε πως μπορείςνα το φοράς στην καθημερινότητα σου από το πρωί ώς το βράδυ, χωρίς καν να πας για μπάνιο στη θάλασσα. 

DO'S:

- Επίλεξε ένα minimal ολόσωμο μαγιό, το οποίο οι υπόλοιποι από την πρώτη ματιά θα νομίζουν ότι πρόκειται για κορμάκι. Αυτό θα το πετύχεις αν διαλέξεις εκείνο το μαγιό με το σωστό ύφασμα και σχέδιο (και φυσικά πρόσεχε να μην γυαλίζει στον ήλιο. Γιατι για την παραλία it's ok, για μια βόλτα έξω όμως όχι).

- Μεγάλη προσοχή στον συνδυασμό! Συνδύασε το ολόσωμο μαγιό ιδανικά με τζιν σορτς για ένα σούπερ καλοκαιρινό look, ή αν θες κάτι πιο ''ήσυχο'' φόρεσε μια loose παντελόνα ή μια φούστα σε Α γραμμή.

- Μην το παρακάνεις με τα σέξι σχέδια στο μαγιό σου! Κάθε φορά, διάλεξε ένα σημείο να είναι κάπως αποκαλυπτικό. Για παράδειγμα τη μια φορά φόρεσε το μαγιό που αφήνει ακάλυπτη την πλάτη σου και την άλλη φορά φόρεσε εκείνο που αφήνει πιο πολύ ακάλυπτη την περιοχή του στήθους σου. Ο συνδυασμός και των 2 είναι απλά απαγορευτικός.

- Αν έχεις μεγάλο στήθος αλλά και πάλι επιμένεις να δοκιμάσεις το ολόσωμο μαγιό στην καθημερινότητα σου, κάντο με μεγάλη προσοχή. Αρχικά μην φορέσεις οποιοδήποτε σουτιέν μέσα από το μαγιό (γιατι θα δείξει αμέσως δεύτερο) και δεύτερον μείνε στις μονοχρωμίες. 

Don't: 

Tέλος, αν θέλεις να δοκιμάσεις με 100% επιτυχία το συγκεκριμένο trend, μην το παρακάνεις φορώντας υπερβολικά κοσμήματα και αξεσουάρ στο ίδιο σύνολο. Το 2016 μας θέλει minimal, σέξι και chic! Τι λες; Μπορείς να το πετύχεις;

Πως να ντυθείς το βράδυ στο νησί!