Πως θα κάνεις το instagram σου τον απόλυτο fashion προορισμό

Τι; Νόμιζες ότι οι εκατομμύρια followers είναι τυχαίο γεγονός;
Πως θα κάνεις το instagram σου τον απόλυτο fashion προορισμό



Ok! Μπορεί να έχεις καιρό λογαριασμό στο instagram, αλλά σαν να βαρέθηκες, να ποστάρεις τον ουρανό, τα ζωάκια ή τα μαγαζιά που επισκέπτεσαι. Αν νιώθεις και εσύ την ανάγκη για αλλαγή, μην διαστάσεις να δώσεις στο προφίλ σου άλλο στιλ και γιατί όχι να μην το μετατρέψεις στον απόλυτο fashion προορισμό. Μέχρι να γίνει αυτό πραγματικότητα, διάβασε παρακάτω κάποια tips, τα οποία θα σε βοηθήσουν να χτίσεις τον λογαριασμό σου από την αρχή:

1. Xρησιμοποίησε ίδιο φίλτρο σε όλες τις φωτογραφίες:

Για να υπάρχει ομοιομορφία και για να δημιουργήσεις το δικό σου στιλ, διάλεξε ποιο φίλτρο σου ταιριάζει και σε αντιπροσωπεύει και ξεκίνα τις αναρτήσεις.

2. Θυμήσου τον κανόνα του 3:

Για παράδειγμα δημοσίευσε 3 διαφορετικές φωτογραφίες από το ίδιο outfit και δημίουργησε τις πιο stylish σειρές στο προφίλ σου. Τι λες; Τέλειο;

3. Σκέψου το backround και τον χώρο που φωτογραφίζεσαι:

Aν σου αρέσουν οι εντυπωσιακοί τοίχοι, τα μαγευτικά τοπία και οι ιδιαίτερες πόρτες, εκμεταλλεύσου το. Βγάλε αμέτρητες φωτογραφίες και δώσε άλλο αέρα στον λογαριασμό σου, πιο στιλάτο.

4. Βάλε χρώμα:

Aν κάποιοι σου λένε συνεχώς ότι επιλέγεις πολλά χρώματα τόσο στο ντύσιμο όσο και στην ζωή σου γενικότερα, στον κόσμο του instagram αυτή η υπερβολή κερδίζει άπειρα likes. 

5. Βάλε χρώμα αλλά και λευκό:

Kάνε την τέλεια ανάμειξη και εναλλάξ ανέβασε φωτογραφίες με κεντρικό χρώμα το λευκό είτε με κάποιο πιο έντονο χρώμα. Το τελικό αποτέλεσμα του προφίλ σου θα είναι εντυπωσιακό!

6. Βρες κάθε φορά το item που σε εκφράζει:

Λατρεύεις το τζιν παντελόνι; Τότε δείξτο με όποιο τρόπο μπορείς με πολλές φωτογραφίες σε όλες τις εκδοχές του. Είτε δείχνοντας κάποια λεπτομέρεια, είτε ένα total σύνολο με πρωταγωνιστή το τζιν παντελόνι, κάνε την διαφορά.

7. Κάνε εναλλαγές:

Bαριέσαι εύκολα; Με το ίδιο στιλ και φίλτρο, πόσταρε διαφορετική φωτογραφία από την προηγούμενη. Τόσο εσύ όσο και οι ακόλουθοι σου, δεν θα βαρεθούν λεπτό...

8. Κάνε zoom:

Πολλές φορές οι λεπτομέρειες, μπορούν να κλέψουν στην κυριολεξία την παράσταση. Αξεσουάρ, φυτά, ρούχα αλλά και quotes πρέπει να γίνουν οι αγαπημένοι σου φίλοι από εδώ και στο εξής.

9. Xρησιμοποίησε εφαρμογές:

Για παράδειγμα κατέβασε τη εφαρμογή που σου επιτρέπει να συνδυάζεις πολλές φωτογραφίες σε μια και χρησιμοποίησε την πολλές φορές. Απλά θυμήσου να βάζεις διαφορετικές σου πόζες από το κάθε look και όχι ίδιες.

5+1 τρόποι να δείχνεις τέλεια (στις φωτογραφίες), όταν φοράς το μαγιό σου!