Style guide : 7 stylish τροποι να το φορέσεις το φουλάρι σου

Bγάλε τα φουλάρια σου και ξεκίνα δοκιμές
Style guide : 7 stylish τροποι να το φορέσεις το φουλάρι σου



Ποιος είπε οτι το φουλάρι είναι μόνο για το λαιμό; Μια απλή ματιά στα καταστήματα αρκεί για να καταλάβεις ότι εκεί έξω υπάρχουν άπειρα φουλάρια που μπορεις να φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ και με αμέτρητους τρόπους. Πάμε να δούμε 7 από αυτους :

1. Ως κοκαλάκι μαλλιών:

Δεν έχεις κάτι να δέσεις τα μαλλιά σου; Μην ανησυχείς αφού ένα και μόνο φουλάρι είναι αρκετό για να τα δέσεις με τον πιο στιλάτο και girly τρόπο.

2. Ως off-shoulder τοπ:

Μιας και φέτος οι τάσεις θέλουν τους ώμους έξω, πάρε ενα oversized φουλάρι πέρασε το γύρω από το στήθος σου 2 φορές και στην συνέχεια δέσε την άκρη πάνω από τον ένα ώμο σου. Και όμως μιλάμε για το πιο ανέμελο και ιδιαίτερο ''χειροποίητο'' τοπ για το καλοκαίρι.

3. Ως σέξι τοπ:

Aν ανήκεις στα κορίτσια με μικρό ή μεσαίο στήθος, τότε είσαι τυχερή. Πέρασε γύρω από το στήθος σου το αγαπημένο σου φουλάρι (μέχρι να είναι αρκετά σταθερό) και ότι περισσεύει άφησ το μπροστά να κρέμεται - για τσαχπινιά. 

4. Ως κορδέλα μαλλιών:

Έχεις πιο girly και παιχνιδιάρικο στιλ; Τότε πες ναι σε ένα skinny φουλάρι (της δικής σου επιλογής) και δέστο γύρω από το κεφάλι σου. Για ακόμα πιο εντυπωσιακό look, δέσε τον κόμπο στο πάνω μέρος. 

5. Ως τσάντα θαλάσσης (και όχι μόνο!):

Aν η περσινή σου τσάντα για την θάλασσα δεν είναι στα καλύτερα της και θες κάτι καινούργιο και το σημαντικότερο άμεσα, τότε και πάλι το φουλάρι θα σου λύσει τα χέρια. Βάλε σε μια μεγάλη επιφάνεια το φουλάρι και άνοιξε το. Στη συνέχεια πάρε τις 4 γωνίες και δέστες σε ένα ή δυο κόμπους (όπως σε βολεύει) και ναι μόλις δημιούργησες την πιο ιδιαίτερη τσάντα.

6. Ως χαλαρή μπαντάνα :

Στην περίπτωση που είσαι στην παραλία και τα μαλλιά σου είναι σούπερ ατίθασα, φτιάξε μια αυτοσχέδια μπαντάνα και όλα αυτά με το φουλάρι σου. Τέλειο;

7. Ως φουλάρι (λίγο διαφορετικό!) :

Αν βρίσκεσαι σε κάποιο νησί το καλοκαίρι και το βράδυ πιάσει ξαφνικά ψύχρα, βγάλε από την τσάντα σου το πρακτικό και αγαπημένο φουλάρι και δες όσο πιο ιδιαίτερα μπορείς.

Τα 6 maxi φορέματα που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι!