Μόδα Άνοιξη 2017 : Easter style - 3 τρόποι να συνδυάσεις το λευκό φόρεμα από δαντέλα

Σίγουρα πρέπει να το βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου...
Μόδα Άνοιξη 2017 : Easter style - 3 τρόποι να συνδυάσεις το λευκό φόρεμα από δαντέλα



Αν θα μπορούσαμε να ψηφίσουμε ποιο είναι το ανοιξιάτικο κομμάτι που ποτέ δεν λείπει από την ανοιξιάτικη ντουλάπα, με μια φωνή θα λέγαμε το λευκό δαντελένιο φόρεμα. Κλασικό, θηλυκό και στιλάτο συνδυάζεται με τα πάντα και εντάσσεται με μεγάλη ευκολία σε όλα τα στιλ, ναι καλά διαβάζεις ακόμα και στο δικό σου!

Ειδικότερα τώρα στις διακοπές του Πάσχα, δεν πρέπει είναι απών από τη βαλίτσα σου αφού θα σου λύσει τα χέρια αλλά και θα κάνει το easter style σου ακόμα πιο εντυπωσιακό και κομψό. Εμείς επιμένουμε στο λευκό χρώμα γιατι πρώτον ''φωνάζει'' άνοιξη και δεύτερον συνδυάζεται με πολλές αποχρώσεις των αξεσουάρ και των παπουτσιών, όπως για παράδειγμα αυτή του καφέ (για το τέλειο boho look) όσο του μαύρου αλλά και των έντονων χρωμάτων (για ένα πιο pop αποτέλεσμα).

3 τρόποι να το φορέσεις :

1. Εδώ το μαύρο με το λευκό αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια για ακόμα μια φορά. Μιας και ο καιρός δεν θα είναι και super καλοκαιρινός, μην φοβηθείς να συνδυάσεις το λευκό girly φόρεμα από δαντέλα με μαύρα biker boots και τσάντα χιαστί στο ίδιο χρώμα. Ένα διαφορετικό και τόσο ιδιαίτερο look. Δεν είναι λίγο grunge;

2. Eσύ που μας διαβάζεις από το χωριό σου ή από το νησί που κάνεις τις διακοπές σου, σου βρήκαμε την επόμενη στιλιστική σου επιλογή. Τα πράγματα είναι απλά! Φόρεσε το λευκό δαντελένιο σου φόρεμα και συνδύασε το απλά με τα λευκά σου sneakers και αυτό ήταν, μόλις πέτυχες το πιο casual & chic outfit.

3. Last but not least, ένα look που άνετα μπορείς να δοκιμάσεις την Ανάσταση. Τα must-have που θα χρειαστείς είναι : To λευκό και ρομαντικό εφαρμοστό φόρεμα με δαντέλα, ένα ζευγάρο καφέ lace-up πέδιλα και μια κόκκινη τσάντα για να δώσεις μια ιδιαίτερη και χρωματιστή πινελιά στην εμφάνιση σου. Πες μου, δεν το λάτρεψες;

Δεν θα φύγεις το Πάσχα και θα μείνεις στην πόλη; Μην ανησυχείς, δες εδώ τα look που πρέπει να δοκιμάσεις!