10 διάσημες σου προτείνουν το office style των ονείρων σου (εσύ θα αντισταθείς;)

To office style στα καλύτερα του...
10 διάσημες σου προτείνουν το office style των ονείρων σου (εσύ θα αντισταθείς;)



Ένα πράγμα που απασχολεί κυρίως τις γυναίκες που κάνουν δουλειά γραφείου είναι το καθημερινό ντύσιμο. Μιας και στο office style υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί, οι επιλογές όσο και θα λιγοστεύουν και εσύ απλά όλο και θα απελπίζεσαι. Αν λοιπόν έχεις χάσει την έμπνευση σου και αναζητάς μια ανανέωση, παρακάτω 10 διάσημες κυρίες θα σε βοηθήσουν με τα εντυπωσιακά office outfit που επέλεξαν.

1. Amal Clooney :

Η Amal εκτός από τον γάμο της με τον George Clooney έγινε γνωστή και το ιδιαίτερο office style που ακολουθεί. Αυτή την φορά απέδειξε περίτρανα ότι ένα midi preppy φόρεμα σε έντονο κόκκινο χρώμα μπορεί να γίνει η νέα στιλιστική σου συνήθεια όσον αφορά το στιλ του γραφείου. Χρώμα λοιπόν...

2. Alicia Vikander :

Το ασπρόμαυρο look πάντα αποτελεί πάντα μια safe και chic επιλογή. Όταν όμως ισορροπείς ανάμεσα στο preppy και στο κλασικό στιλ, τότε μόνο εντυπωσιακό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το office look σου. To παράδειγμα της Alicia είναι το πιο αντιπροσωπευτικο!

3. Karlie Kloss :

Κάνε την διαφορά όπως το πανέμορφο μοντέλο και διάλεξε για ένα σημαντικό ραντεβού, ένα co-ord σύνολο σε κάποιο ιδιαίτερο print. Ένα είναι το σίγουρο, θα εντυπωσιάσεις τους πάντες.

4. Victoria Beckham :

Ποιος είπε ότι τα αθλητικά δεν ταιριάζουν με το αυστηρό office look;Εκμεταλλεύσου το trend της άνοιξης και ένταξε τα sneakers στο καθημερινό ντύσιμο για το γραφείο. 

5. Jessica Alba :

Η Jessica δοκίμασε το πιο εντυπωσιακό preppy look που πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξεις έστω και μια μέρα στο γραφείο σου. Σε συνδυασμό με το αυστηρό hairstyle, θα πραγματοποιήσεις μια από τις πιο chic εμφανίσεις σου ever! 

6. Claire Danes :

Έχεις ποτέ δοκιμάσει το rock-chic στιλ στην δουλειά σου; Αν όχι ακολούθησε την πάντα σικάτη Danes και συνδύασε το αγαπημένο σου φόρεμα με print και κάνε την έκπληξη φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο jacket. Τι λες; Ιδιαίτερη επιλογή;

7. Kendall Jenner :

Για ένα στιλάτο ντύσιμο, σε ένα και μόνο outfit διάλεξε ρούχα και αξεσουάρ στην ίδια απόχρωση. To γκρι της Kendall, το εκρού και το σκούρο μπλε είναι οι ιδανικές επιλογές!

8. Olivia Palermo :

Για εσένα που εκτός γραφείου δεν αποχωρίζεσαι το τζιν παντελόνι σου, τώρα μπορείς πολύ εύκολα να το εντάξεις και στο everyday office look σου. Για να κάνεις πιο chic την εμφάνιση σου και να φέρεις σε ισορροπία το casual στοιχείο του denim, φόρεσε ένα ιδιαίτερο πανωφόρι και stylish αξεσουάρ.

9. Sienna Miller :

H αγαπημένη ηθοποιός προτείνει το εξής : Aπόκτησε ένα statement maxi φόρεμα που μπορείς να φορέσεις τόσο με ψηλοτάκουνα ή flat παπούτσια και δώσε ένα πιο στιλάτο και ιδιαίτερο αέρα στο office look. Τόσο εύκολο!

10. Alexa Chung :

Επένδυσε σε μια ιδιαίτερη midi και εφαρμοστή φούστα (και συγκεκριμένα σε κάποιο basic χρώμα) όπως η γνωστή fashionista και φόρεσε την ποικιλοτρόπως. Είτε με ένα πουκάμισο στο πάνω μέρος είτε με ένα απλό t-shirt θα γίνει το αγαπημένο σου office item.

Ποιο απ' όλα τα office look σε εντυπωσίασε περισσότερο; Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου...

Ανέδειξε το στιλ στου γραφείου, με ένα ζευγάρι εντυπωσιακές και θηλυκές γόβες. Εδώ θα βρεις τα πιο ξεχωριστά σχέδια της άνοιξης!