Πώς να γίνεις master του στυλ σε 5 βήματα

Γίνε έμπνευση για τους άλλους με μικρά απλά tips.
Πώς να γίνεις master του στυλ σε 5 βήματα



Προφανώς και όλες αποζητούμε το κλασικό στυλ που θα μας κάνεις να δείχνουμε κομψές, αέρινες και διαχρονικές, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να ακολουθούμε πρώτες τις νέες τάσεις της μόδας και να είμαστε πάντα ενημερωμένες.

Η αλήθεια είναι πως όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται να γίνεσαι έμπνευση για τους άλλους με το στυλ σου, τόσο εύκολο είναι στην πραγματικότητα να το πετύχεις. Χρειάζεσαι απλά, βασικά βήματα ώστε να καταφέρεις να μένεις πάντα ενημερωμένη και πάντα στιλάτη.

Διάβασε τα καθημερινά fashion νέα

Χωρίς να ξοδέψεις πάνω από δέκα λεπτά κάθε μέρα, αφιέρωσε χρόνο μαζί με τον πρώτο καφέ της ημέρας και κάνε browsing σε μερικά από τα αγαπημένα σου fashion site –και σε εμάς δηλαδή!- μαθαίνοντας τα top νέα και trends της ημέρας, για να ξέρεις πάντα τι παίζει στο χώρο της μόδας.

Ακολούθησε τα αγαπημένα σου fashion icons στα social media

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μαθαίνεις πρώτη τα πιο hot fashion νέα εκτός από τους ειδικούς. Ακολούθησε τα αγαπημένα σου brands και fashion icons στο Instagram και το Twitter και ενημερώσου πρώτη για νέες συλλογές, νέες τάσεις και εμπνεύσου για το καθημερινό σου στυλ από τους καλύτερους στο είδος.

Κάνε ένα φάκελο στο Pinterest με τα αγαπημένα σου looks ώστε να έχεις έμπνευση όταν χρειαστείς

Επειδή καταιγιζόμαστε καθημερινά με πολλές πληροφορίες είναι δύσκολο να θυμάσαι πράγματα που είδες και σου άρεσαν μετά από καιρό. Δημιούργησε το δικό σου mood board, με street style φωτογραφίες από celebrities και fashionistas, με την βοήθεια του Pinterest και ανέτρεξε εκεί κάθε φορά που νιώθεις ότι έχεις κολλήσει και δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Επικεντρώσου στις λεπτομέρειες

Φυσικά και οι λεπτομέρειες από γούνα είναι trend φέτος αλλά αντί να αρχίσεις να γεμίζεις με γούνινα ρούχα, ανέτρεξε στο moon board σου και ανέλυσε τα αγαπημένα σου outfits με κεντρικό κομμάτι τις γούνες. Μήπως τα γούνινα κασκόλ είναι το καλύτερο trend για σένα; Μην υιοθετείς ένα στυλ αν δεν το αναλύσεις πρώτα και αν δεν το προσαρμόσεις στα δικά σου μέτρα.

Μην ψάχνεις για μόδα μόνο στον fashion χώρο

Η pop κουλτούρα μας έχει αποδείξει ότι η μόδα είναι παντού, χωρίς απαραίτητα να την έχεις πρώτα βρει στα fashion περιοδικά. Παρατήρησε γύρω σου και έχει τα μάτια σου ανοιχτά για αν είσαι η πρώτη που θα παρατηρήσει τα καινούρια trends που θα έρθουν. Μερικές από τις αγαπημένες σου τηλεοπτικές σειρές, δίνουν από μόνες τους μαθήματα στυλ, ιδανικά για έμπευση.