10 fashion μυστικά που πρέπει να ξέρει κάθε κορίτσι που ζει μόνο του

Το 3ο απλά δεν θα το πιστέψεις (πάμε στοίχημα;)
10 fashion μυστικά που πρέπει να ξέρει κάθε κορίτσι που ζει μόνο του



Όλες χρειαζόμαστε τα μικρά έξυπνα tricks που θα σώσουν τα ρούχα μας λίγο πριν την καταστροφή –βλ. λεκέδες πάνω στο καλό σου παντελόνι ή σκισιματάκια πάνω στο αγαπημένο σου καλσόν- πριν πάρεις όμως την μαμά σου τηλέφωνο για να της ζητήσεις απεγνωσμένα βοήθεια, σου έχουμε μία λίστα με tips που θα σε εντάξουν για τα καλά στην ενήλικη ζωή –τέρμα πια τα τηλέφωνα στη μαμά- και θα σε κάνεις εξπέρ fashion hacker,

Βάλε λακ στα καλσόν σου πριν τα φορέσεις για να αποφύγεις τα σκισίματα και να σου κρατήσουν περισσότερο

Χρησιμοποίησε ταλκ για να ξεφορτωθείς λεκέδες από λάδι. Άφησε το ταλκ πάνω στο ύφασμα για να απορροφήσει τα λάδια για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια βάλε το για πλύσιμο. 

Βάλε τα τζιν σου στον καταψύκτη για να διώξεις τις μυρωδιές. Επειδή το συχνό πλύσιμο κάνει τα jean σου να χάσουν το χρώμα τους, μπορείς να τα βάλεις για ένα βράδυ στην κατάψυξη, διώχνοντας τις μυρωδιές και κρατώντας τα παντελόνια ου φρέσκα.

Φόρεσες ήδη το πουκάμισο σου και πρόσεξες μία μικρή τσάκιση στον γιακά; Βάλε το σίδερο για τα μαλλιά να στην πρίζα και προσεκτικά σιδέρωσε τον γιακά σου στο σημείο που θες, εύκολα και γρήγορα.

Κόλλησε το φερμουάρ της φούστας σου και δεν ανεβαίνει; Ηρεμία δεν έχεις πάρει παραπάνω κιλά, αυτό που χρειάζεσαι είναι λίγο baby oil στο σημείο που έχει κολλήσει το φερμουάρ και είσαι έτοιμη.

Για να καταλάβεις αν έχει σφίξει το σουτιέν σου παραπάνω από όσο πρέπει, δεν έχεις παρά να βάλεις τα δύο σου δάχτυλα ανάμεσα στο κούμπωμα του σουτιέν και το δέρμα σου. Αν δεν μπορείς να το κάνεις, τότε έχεις σφίξει το σουτιέν σου παραπάνω από ότι πρέπει. Αν χωράνε παραπάνω από δύο δάχτυλα τότε το σουτιέν σου είναι πολύ χαλαρό.

Αγόρασες καινούρια ballet flats αλλά είναι πολύ στενά;  Πολύ απλά γέμισε 2 σακούλες τροφίμων με νερό και τοποθέτησε τες μέσα στα παπούτσια σου, στη συνέχεια βάλε τα παπούτσια  στην κατάψυξη για ένα βράδυ. Θα δεις την επόμενη μέρα ότι θα τα αισθάνεσαι πιο άνετα και χαλαρά.

Πέρασε τα faux bijou σου με διάφανο βερνίκι νυχιών για να μην χαλάνε και χάνουν το χρώμα τους.

Αν το αγαπημένο σου ζευγάρι heels έχει σημάδια από τις πολλές φορές που το έχεις φορέσει αλλά δεν θες να το πετάξεις τότε μπορείς να τους απλώσεις glitter –με διάφανη αλευρόκολλα- και θα έχεις ένα ολοκαίνουριο ζευγάρι αστραφτερά παπούτσια.

Κάνε ένα απλό σουτιέν, αθλητικό, περνώντας ένα συνδετήρα στη μέση από τα δύο λουράκια, ενώνοντας τα στο πίσω μέρος.

Τέλεια;