MFW : Αυτό είναι το καλύτερο street style από όλα τα fashion weeks!

Κάντο όπως οι Μιλανέζες…
MFW : Αυτό είναι το καλύτερο street style από όλα τα fashion weeks!



Κάπως έτσι φτάνουμε στην τρίτη κατά σειρά εβδομάδα μόδας, αυτή του Μιλάνου. Ιταλία, η Μέκκα της μόδας, εκεί που πολλά ‘αστέρια’ της μόδας έχουν γεννηθεί, εκεί που όπου και αν γυρίσεις το κεφάλι σου θα δεις κάποια επιβλητική Ιταλίδα να εντυπωσιάζει με τον αέρα που περπατάει και το μοναδικό ντύσιμό της. Η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο πάντα έχει κάτι το ιδιαίτερο, κάτι μοναδικό. Ίσως γιατί οι Μιλανέζες ξέρουν να το κάνουν καλύτερα…

Εντυπωσιακά σύνολα, εμπλουτισμένα με τα τελευταία trends. Βελούδο, φλοράλ, Japanese style και leather πρωταγωνίστησαν. Όπου και αν κοιτούσες θα έβλεπες και από ένα style icon να κλέβει την παράσταση!

Όλα τα outfits ήταν μοναδικά και εντυπωσιακά, και κάπως έτσι το street style στο Μιλάνο, βγαίνει πρώτο, αφού μας εντυπωσιάζουν τα mix & mach, τα έντονα prints και unique outfits.

Το total black δεν θα μπορούσε να λείψει, αλλά πάντα συνδυασμένο ιδιαίτερα, που το κάνει να ξεφεύγει από το συνηθισμένο.

Κιμονό και δαντέλα σε συνδυασμό μας άρεσε, αφού χαρίζει ένα θηλυκό αέρα…

Δεν έλειψαν και οι πιο casual εμφανίσεις, με το sporty & chic, να μας υπενθυμίζει πως αποτελεί την τοπ τάση για το φθινόπωρο-χειμώνα.

Και φυσικά βελούδο. Όταν αναφερόμαστε φέτος στα fashion trends το βελούδο είναι πρώτο στην λίστα μας!

Δερμάτινο παντού, θηλυκό, sexy ξέρει πώς να κλέβει την παράσταση…