Street style: Άρχισαν οι ζέστες! 9+1 minimal look για να εμπνευστείς

Hint: To λευκό πρέπει να είναι στις πρώτες επιλογές σου
Street style: Άρχισαν οι ζέστες! 9+1 minimal look για να εμπνευστείς



Ζέστη και όποιος αντέξει, λέει ένα τραγούδι και εμείς συμφωνούμε απόλυτα μιας και αυτό θα είναι το σκηνικό από εδώ και πέρα. Τι γίνεται όταν το στιλ σου όμως είναι minimal, συγχρόνως ζεσταίνεσαι αλλά θέλεις να είσαι και εντυπωσιακή; Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 9+1 street style look που μπορείς να δοκιμάσεις στον καύσωνα για να είσαι super stylish και απλή.

1. Διάλεξε ένα μαύρο loose φόρεμα (με ή χωρίς κάποιο τοπ από μέσα) και συνδύασε το με ένα ζευγάρι λευκά sneakers. Για να ολοκληρώσεις το look σου με επιτυχία, άφησε στο σπίτι τις oversized τσάντες και επίλεξε μια mini κρεμαστή τσάντα που θα σου λύσει τα χέρια. 

2. Θες κάτι απλό και στιλάτο; Δοκίμασε ένα λευκό ιδιαίτερο τοπ και συνδύασε το με ένα τζιν παντελόνι. Φυσικά για ένα τέλειο στιλιστικό αποτέλεσμα, διάλεξε flat με snakeskin και μια μπεζ τσάντα. Πάμε στοίχημα ότι θα γίνει η αγαπημένη σου ''στολή''΄;

3. Aν αγαπάς τους ώμους σου και θέλεις να τους δείχνεις (ειδικά στον καύσωνα), διάλεξε ένα off-shoulder τοπ σε γαλάζιο χρώμα και στο κάτω μέρος πες ναι σε ένα λευκό παντελόνι. Αν σε βολεύει, φόρεσε μπαλαρίνες, why not;

4. Πες ναι σε ένα total white look. Συγκεκριμένα φόρεσε μια λευκή σαλοπέτα και τοπ στην ίδια απόχρωση και μετέτρεψε το σε super chic, επιλέγωντας ένα ζευγάρι strappy πέδιλα και ένα λεοπάρ clutch. Απο το πρωί έως το βράδυ, θα γίνει η αγαπημένη σου στιλιστική επιλογή!

5. Aν έχει πολλή ζέστη και βαριέσαι να διαλέξεις τι να φορέσεις, κάνε την διαφορά φορώντας ένα μονόχρωμο σύνολο σε ότι χρώμα θες (το μπλε είναι μια καλή ιδέα). Από παπούτσια, φόρεσε πλατφόρμες σε nude χρώμα. Safe & chic!

6. Ένα από τα πιο κλασικά street style look είναι αυτό που θα συνδυάσεις τη λευκή σιλουέτα σου με ένα μαύρο τοπ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην εντυπωσιάσεις τους πάντες!

7. Το λευκό χρώμα πρέπει να γίνει η νο1 επιλογή σου για την ζέστη. Άφησε την φαντασία σου ελέυθερη και δημιούργησε look σαν το παρακάτω. Για παράδειγμα, φόρεσε ένα απλό λευκό πουκάμισο και από κάτω επίλεξε μια λευκή φούστα σε Α γραμμή. Για ακόμη πιο κομψό αποτέλεσμα, μην παραλείψεις να φορέσεις μαύρα παπούτσια σε κομψό σχέδιο της επιλογής σου.

8. Mια σούπερ ιδέα, είναι να επιλέξεις μια midi τζιν φούστα, στο πάνω μέρος ένα απλό μακό t-shirt και φυσικά τα αγαπημένα σου sneakers. Τι λες; Θα το δοκιμάσεις και σήμερα;

9. Μια καλή και έξυπνη ιδέα είναι είτε να επιλέξεις ένα βαμβακερό πουκάμισο και να το φορέσεις ως φόρεμα. Αν δεν έχεις τόσο μακρύ, διάλεξε από την αρχή ένα μονόχρωμο ή με prints shirtdress. Ένα ζευγάρι mules, θα δώσει μια ξεχωριστή πινελιά στο όλο look!

10. Σου αρέσει το λευκό με το μάυρο; Αν ναι, τότε χρειάζεσαι ένα λευκό πουκάμισο, ένα μαύρο σορτς και σανδάλια στο ίδιο χρώμα. Δώσε σημασία στα αξεσουάρ φορώντας μια τσάντα πουγκί και στρογγυλά γυαλιά ηλίου.

Σου αρέσουν τα σανδάλια; Μάθε ποια ταιριάζουν στον σωματότυπο σου!