Η Jessica Hart πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Triumph

Εμπνέοντας όλες τις γυναίκες να βρουν το ιδανικό, Find the one for every you
Η Jessica Hart πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Triumph



Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, ηTriumph έχει για ακόμα μια φορά να μας πει πολλά…

Στα πλαίσια της νέας καμπάνιας του "Find The One For Every You”, ανακοινώνει περήφανα της συνεργασία της με το διεθνούς φήμης μοντέλο, Jessica Hart. Η καμπάνια της νέα σεζόν φωτογραφημένη από τον καταξιωμένο φωτογράφο μόδας Rankin απογειώνεται και εκπέμπει μια νέα δυναμική αύρα.

Η Triumph για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 γιορτάζει μαζί μας το ‘Every You’, δηλαδή το κάθε κομμάτι του εαυτού μας. Αφηγείται την ιστορία της σύγχρονης γυναίκας, η οποία καλείτε να έχει πολλά διαφορετικά «πρόσωπα» έτσι ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς της: μητέρα, εργαζόμενη γυναίκα, σύζυγός, αθλήτρια αλλά πάνω από όλα sexyκαι με αυτοπεποίθηση.

Η νέα καμπάνια της Triumph μας δείχνει πώς καταφέρνει να είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα, προσφέροντάς της όλα όσα αναζητά από στήριξη και αυτοπεποίθηση μέχρι ελευθερία και άνεση, σε κάθε κομμάτι της απαιτητικής ζωής της.

Η Triumph είναι εδώ για να βρούμε μαζί το ένα, το ιδανικό, το ‘Find the One’ κομμάτι της ζωής μας ανεξάρτητα από το μέγεθος, το στυλ και την περίσταση.

Η αποτύπωση της εναλλαγής των ρόλων της γυναίκας, μέσα από τη φωτογράφηση της νέας καμπάνιας με τη συνεργασία της Jessica Hart, κατάφερε να απογειώσει το αποτέλεσμα. Η ιδιοσυγκρασία, η γοητεία και η προσωπικότητα της Jessica Hart αποτύπωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δυναμική της καμπάνιας, αντικατοπτρίζοντας μέσα από τις νέες καινοτόμες σειρές της νέας collection,τις διαφορετικές προσωπικότητες της γυναικείας υπόστασης. Η Jessica Hart είναι μια γυναίκα με θηλυκότητα, στυλ και δυναμισμό…όπως η γυναίκα της Triumph!

H Hart γεννήθηκε το 1986 στην Αυστραλία και ανακαλύφθηκε από το διάσημο περιοδικό Sports Illustrated  το 2009 στη Μελβούρνη. Αμέσως εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της αυστραλιανής Vogue. Κατόπιν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και αμέσως δημιούργησε μεγάλες συνεργασίες όπως με την Esprit, Guess και άλλα διεθνή brand. Από το 2010 – 2016 συμμετείχε σε πασαρέλες δίπλα στην Andrianna Lima και άλλες ιέρειες της μόδας.

Η νέα collection της Triumph για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 περιλαμβάνει best selling σειρές όπως η οικογένεια Amourette, σειρές με καινοτομίες όπως η Magic Boost, αθλητικές σειρές Triaction και σειρές σαγηνευτικές για κάθε γυναίκα.

‘Find The One For Every You’, γιατί η Triumph έχει «το ιδανικό» για κάθε πτυχή του εαυτού σας. Τολμήστε να είστε άφοβα ο εαυτός σας!