Ποια είναι τα παπούτσια που κάθε fashion blogger θα φοράει το 2017

Και φυσικά και εσύ...
Ποια είναι τα παπούτσια που κάθε fashion blogger θα φοράει το 2017



Το ξέρεις πολύ καλά, ότι τα τελευταία χρόνια οι fashion bloggers δημιουργούν τάσεις και οι μεγαλύτερες εταιρείες ρούχων αλλά και οίκοι μόδας, τις επιλέγουν για κεντρικά πρόσωπα στις φωτογραφίσεις. Φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού έχουν τόση δύναμη στα social media που με μια ανάρτηση τους ''επηρεάζουν'' τους followers τους, προτείνοντας τα must-have items που φορούν στην καθημερινότητα τους. 

Σήμερα θα επικεντρωθούμε σε ένα θέμα - που όλες μας καίει - και πάντα θέλουμε να γνωρίζουμε όλα τα details. Ποιά είναι λοιπόν τα παπούτσια που το 2017, θα πρωταγωνιστήσουν και δεν θα αποχωριστούμε τόσο εμείς όσο και οι fashion bloggers; Παρακάτω ακολουθεί ενημερωμένη λίστα με τα παπούτσια που αξίζει να δοκιμάσεις, αφού το λεγόμενο προσωπικό σου street style θα ανανεωθεί και φυσικά θα ξεχωρίσει. Σε αυτό θα μας βοηθήσει η αγαπημένη εταιρεία παπουτσιών Verona, που γνωρίζει τα πάντα όσον αφορά τις τάσεις και ποια παπούτσια είναι ΤΩΡΑ στη μόδα.

The list:

1. Μποτάκι - πλατφόρμα από suede δέρμα (θα τα βρεις εδώ)

Αν ψάχνεις ένα παπούτσι για να ολοκληρώσει με επιτυχία το boho στιλ σου, μόλις το βρήκες. Συνδύασε το με μάξι φορέματα και κάνε την διαφορά!

2. Κλασικές μαύρες γόβες.

Φοριούνται πάντα και από όλες. Όποιο και αν είναι το προσωπικό σου στιλ και ντύσιμο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να τις επιλέξεις. Όσο πιο κλασικές τόσο καλύτερα για εσένα.

3. Δερμάντικο suede μποτάκι με κορδόνια (θα τα βρεις εδώ).

Το συγκεκριμένο μποτάκι, θα κάνει το πόδι σου να φαίνεται ακόμα πιο θηλυκό και ελκυστικό. Τα κορδόνια δίνουν μια ιιδιαίτερη και casual πινελιά, κάτι που τα κάνει το απόλυτο must-have και για τις καθημερινές αλλά και πρωινές εμφανίσεις.

4. Δερμάτινο suede μποτάκι (θα το βρεις εδώ).

Το ποντικί χρώμα των ankle boots, με μεγάλη ευκολία θα αντικαταστήσουν τα κλασικά μαύρα μποτάκια. Από το πρωί με midi oversized φορέματα αλλά και ιδιαίτερες παντελόνες, θα γίνουν η επόμενη αγαπημένη σου συνήθεια.

5. Καφέ flat suede μποτάκι (θα το βρεις εδώ).

Αν είσαι φαν του άνετου και φλατ παπουτσιού, πρέπει να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο. Η εσωτερική γούνα, θα σε προστατέψει από το κρύο με στιλ!

6. Καφέ over-the-knee μπότες (θα τις βρεις εδώ).

 Η τάση του φετινού χειμώνα. Οι μπότες πάνω από το γόνατο, είναι σέξι, ιδιαίτερες και πολύ κομψές. Φόρεσε τις με φορέματα-φούτερ και φυσικά πάνω από παντελόνια. You decide!

7. Δερμάτινο casual flat μποτάκι (θα το βρεις εδώ).

Φόρεσε τα σε εκδρομή, στην δουλειά αλλά και σε μια απογευματινή βόλτα. Το καφέ χρώμα, θα τις κάνει ευκολοφόρετες!

8. Βελούδινα sneakers (θα τα βρεις εδώ).

Όλες οι fashion bloggers τα επιλέγουν - ειδικότερα για το street style - και το βελούδινο ύφασμα, τα κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακά.

9. Δερμάτινο μποτάκι - πλατφόρμες με κορδόνια (θα τα βρεις εδώ).

Εσύ που αγαπάς το casual μποτάκι αλλά αναζητάς και λίγο ύψος παραπάνω, μήπως να δοκιμάσεις αυτό το μποτάκι; Δώσε μια ευκαιρία και συνδύασε αυτά που αγαπάς σε ένα και μόνο παπούτσι!

10. Μαύρο δερμάτινο μποτάκι (θα το βρεις εδώ).

Άλλο έν κλασικό παπούτσι που και αυτό είναι πάντα στις top τάσεις, είναι το μαύρο δερμάτινο μποτάκι. Είτε είναι ροκ είτε πιο formal το ντύσιμο σου, αποκλείεται να μην σου πηγαίνουν.

11. Δερμάτινη suede γόβα (θα την βρεις εδώ).

Το μπλε είναι το νέο μαύρο! Επένδυσε στο πιο ιδιαίτερο χρώμα και βάλτο στην καθημερινότητα σου! Μην φοβηθείς να την συνδυάσεις με μαύρα ρούχα. Σπάσε τους κανόνες και κάνε ότι ασθάνεσαι!

Περισσότερα σχέδια, θα βρεις εδώ και φυσικά μην ξεχάσεις να κάνεις like στην σελίδα στο facebook εδώ!