10 παπούτσια που πρέπει να φορέσεις τα Χριστούγεννα

Μάθε πως θα τα συνδυάζεις από το πρωί έως το βράδυ
10 παπούτσια που πρέπει να φορέσεις τα Χριστούγεννα



Αναρωτιέσαι τι παπούτσια θα φορέσεις φέτος τα Χριστούγεννα για να χορέψεις ξένοιαστη;

Οι bloggers του Verona Shoes είναι εδώ για να σου δώσουν χρήσιμα tips και τις στιλιστικές τους συμβουλές για να ξεχωρίσεις. Το ρητό «μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος» καταρρίπτεται.. Θα πειστείς κι εσύ όταν δοκιμάσεις τη νέα συλλογή των εταιριών που φιλοξενούν τα καταστήματα Verona. Ψηλές γόβες σε υπέροχα χρώματα και σχέδια, έρχονται να ολοκληρώσουν το γιορτινό σου outfit, προσδίδοντας την ίδια στιγμή άνεση και στιλ !Οι πιο εξελιγμένες τεχνολογίες στο χώρο των υποδημάτων παντρεύονται με τα τελευταία trends της σεζόν και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Ποτέ ξανά οι ψηλοτάκουνες βραδινές γόβες δεν έδιναν την αίσθηση flat παπουτσιού.

Δες παρακάτω 10 παπούτσια που πρέπει να φορέσεις τα Χριστούγεννα και ανακάλυψε όλη τη συλλογή στα καταστήματα Verona:

1. Kαστόρινες γόβες σε σχήμα Τ (θα τις βρεις εδώ).

Συνδύασε τις μαύρες γόβες με ένα κλασικό μαύρο φόρεμα σε loose γραμμή και πέτυχε το πιο κομψό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

2. Βραδινά μποτάκια με κορδόνια (θα τα βρεις εδώ). 

Τα μαύρα μποτάκια μπορούν άνετα να σταθούν με ένα πιο επίσημο φόρεμα, που το τούλι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα κάνουν το γιορτινό σου look, ιδιαίτερο και εσύ θα περπατάς με άνεση.

3. Κόκκινες καστόρινες γόβες με φιάπα (θα τις βρεις εδώ).

Αν το κόκκινο είναι το αγαπημένο σου χρώμα (plus ότι αποτελεί και ιδανική επιλογή και για τις γιορτές), τότε βρήκες τις γόβες των ονείρων σου. Για ένα stylish outfit, συνδύασε τις κόκκινες γόβες με λευκή pencil φούστα και blazer.

4. Γόβες σε λουστρίνι με κροκό τακούνι (θα τις βρεις εδώ).

Ξέρεις ότι το λουστρίνι αποτελεί νο1 trend φέτος στα παπούτσια; Αν όχι προτίμησε το stylish συνδυασμό του λουστρίνι και του κροκό και φόρεσε τις με ότι φόρεμα ή ολόσωμη φόρμα θες. Κλασικό και chic παπούτσι!

5. Δερμάτινα βυσσινί μποτάκια με λεπτό τακούνι (θα τα βρεις εδώ). 

Αν γενικά έχεις εμμονή με τα μποτάκια, άφησε για λίγο το μαύρο χρώμα και επένδυσε στο βυσσινί. Για ακόμα πιο στιλάτο look, φόρεσε τα με μια πλισέ φούστα σε σκούρο πράσινο χρώμα.

6. Μπλε royal καστόρινες γόβες (θα τις βρεις εδώ).

Αν δεν έχεις δοκιμάσεις ακόμα μπλε γόβες, ήρθε η ώρα να το κάνεις αυτές τις γιορτές. Τα κομψά λουράκια θα αγκαλιάσουν τα πόδια σου και θα κάνουν την σιλουέτα σου πιο λεπτή (αλήθεια λέμε!). Όσον αφορά τον συνδυασμό, πες ναι σε ένα μαύρο φόρεμα και πέτυχε την πιο ενδιαφέρουσα αντίθεση στο ντύσιμο σου.

7. Γόβες σε λουστρίνι σε σχήμα Τ με φιάπα (θα τις βρεις εδώ).

Αν θες κάτι κλασικό και άκρως θηλυκό, αυτό το παπούτσι σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εσένα. Γιατί όχι, διάλεξε βελούδινα ρούχα και παίξε τις αντιθέσεις. Μόνο κερδισμένη θα βγεις!

8. Καστόρινα μποτάκια με κορδόνια και λεπτό τακούνι (θα τα βρεις εδώ).

Μπορεί το χοντρό τακούνι να είναι μεγάλη τάση, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορέσεις να επιλέξεις κάτι πιο λεπτό. Νιώσε πιο σέξι από ποτέ και γιατί όχι φόρεσε φούστες της επιλογής σου σε midi πάντα μήκος.

9. Ασημένιες glitter γόβες με φιάπα (θα τις βρεις εδώ). 

Εσύ που δεν ζεις χωρίς το glitter (και καλά κάνεις), μόλις βρήκες το ιδανικό παπούτσι για τις γιορτές. Αν αγαπάς το ασημί, επένδυσε σε αυτό και κράτα το σύνολο σου σε ήσυχους τόνους φορώντας ένα απλό και σικάτο μαύρο φόρεμα.

10. Γκρι καστόρινα μποτάκια με κορδόνια (θα τα βρεις εδώ).

Τα γκρι μποτάκια είναι εδώ και υπόσχονται να δώσουν σε κάθε εμφάνιση σου τον ρομαντισμό. Αν είσαι κλασική κοπέλα, πες ναι στο μαύρο χρώμα, αλλιώς παίξε με ένα ιδιαίτετο print και κάνε την διαφορά.

Διάλεξε την γόβα ή το μποτάκι που ταιριάζει με το στιλ σου και τις φετινές γιορτές εντυπωσίασε τους πάντες!

Περισσότερα σχέδια, θα βρεις εδώ και φυσικά μην ξεχάσεις να κάνεις like στην σελίδα στο facebook εδώ!