Over the knee boots! Όταν το σέξι στοιχείο συναντά την κομψότητα

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, θα σου δώσουν το πιο stylish look!
Over the knee boots! Όταν το σέξι στοιχείο συναντά την κομψότητα



Μπότες και χειμώνας πάνε μαζί. Οι κατηγορίες στις μπότες είναι αρκετές. Από flat και ankle boots, μέχρι ψηλοτάκουνες και εντυπωσιακές. Φέτος, αν σκοπεύεις να κάνεις αγορές για τον χειμώνα, και σκέφτεσαι μέσα σε αυτές να έχεις και ένα ζευγάρι μπότες, τότε μην μπερδευτείς σε σχέδια και styles. Οι over the knee boots είναι οι μόνες μπότες που θα πρέπει να έχεις φέτος στην ντουλάπα σου. Ψηλοτάκουνες ή χαμηλές, οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι το απόλυτο χειμωνιάτικο trend, που μπορείς να τις βάλεις από το πρωί έως το βράδυ, δείχνοντας stylish, sexy και εντυπωσιακή.

 Οι συγκεκριμένες μπότες, κολακεύουν τους περισσότερους σωματότυπους, αφού θα δώσουν ύψος στις πιο petite κοπέλες, ιδανικά αν τις φορέσουν με μίνι φόρεμα ή φούστα, και θα δείξουν ακόμα πιο μακριά τα πόδια των πιο ψηλών κοριτσιών. Αρχικά επέλεξε ένα ζευγάρι φλατ πάνω από το γόνατο μπότες, για τις φοράς στην καθημερινότητα σου, χωρίς να δείχνεις υπερβολική αλλά για να είσαι και άνετη! Μπορείς να τις φορέσει με αρκετούς τρόπους. 

Παντελόνια σε skinny γραμμές είναι μια επιλογή, αλλά ιδανικός συνδυασμός για να έχεις ένα πιο sexy αποτέλεσμα, είναι μίνι φορέματα ή φούστες, oversized πουλόβερ, καλσόν και κολάν. Aν ήδη έχεις στην συλλογή σου, φλατ over the knee boots, τότε οι ψηλοτάκουνες είναι η προτεραιότητα σου… Με ότι και αν τις συνδυάσεις, θα δείχνεις stylish, με ένα item που θα κάνει την διαφορά και θα τραβήξει τα βλέμματα!

Στην gallery που ακολουθεί θα δεις 12  over the knee μπότες, που σίγουρα θα κάνουν την  διαφορά στο look σου! Ψηλοτάκουνες ή φλατ, όλες σε μια gallery! Για να επιλέξεις την καλύτερη για εσένα!