Επιτέλους κρύο! 15 παλτό που πρέπει να φορέσεις

Γιατί ο χειμώνας είναι εδώ
Επιτέλους κρύο! 15 παλτό που πρέπει να φορέσεις



Τα παλτό τους μήνες που το κρύο είναι τσουχτερό, πρωταγωνιστούν στα outfits αλλά και στην ντουλάπα μας. Και τώρα που οι πρώτες βροχές ξεκίνησαν, και οι βαθμοί στο θερμόμετρο αρχίζουν να κατεβαίνουν, είναι η κατάλληλη εποχή για να αρχίσεις να αναζητάς το παλτό μου θα γίνει το must have σου για φέτος το χειμώνα! Σκέψου πως με ένα stylish παλτό, ολοκληρώνεται και όλο το look σου. Αν ψάξεις στην αγορά θα βρεις παλτό, που πραγματικά θα κάνουν την διαφορά στις καθημερινές και όχι μόνο εμφανίσεις σου… Ένα total black outfit είναι αρκετό, για να αναδείξουν το εντυπωσιακό παλτό σου! Φρόντισε μόνο να είναι ζεστό, άνετο και εύκολο, για να το ευχαριστηθείς. Οι επιλογές σου για να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα είναι αρκετές, και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

Η τάση για φέτος είναι κυρίως μακριά και σε lose γραμμές παλτό. Σε ότι χρώμα εσύ προτιμάς. Από απαλό μπλε, μέχρι κλασσικό ταμπά, καφέ και μαύρο! Επέλεξε κάποιο κατάλληλο για τον δικό σου σωματότυπο και στυλ!

Ανάλογα με το τι θα επιλέξεις, μπορείς να το μεταμορφώσεις στο λεπτό σε ένα μίντι, θηλυκό φόρεμα. Χρησιμοποιώντας μια εντυπωσιακή ζώνη στην μέση και κλείνοντας όλα τα κουμπιά, αποκτάς ένα stylish παλτό – φόρεμα!

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις τα 15 πιο ωραία και stylish παλτό, σε ότι χρώμα, ύφος και γραμμή μπορείς να φανταστείς… Διάλεξε όποιο από αυτά ταιριάζει καλύτερα σε εσένα, και απόκτησέ το!