The sneakers season! 20 sneakers που έχουν γίνει εμμονή!

Τα αθλητικά παπούτσια στην πιο glamorous εκδοχή τους…
The sneakers season! 20 sneakers που έχουν γίνει εμμονή!



Από τότε που τα αθλητικά παπούτσια δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο, έχουν γίνει η πρώτη επιλογή μας όταν θα πάμε για ψώνια. Υπάρχει τεράστια ποικιλία στην αγορά, από τα πιο cool και edgy sneakers, μέχρι και τα πιο καθημερινά και απλά. Ανάλογα το style σου, επιλέγεις πιο ζευγάρι αθλητικά θα πάρεις. Είναι η πιο εύκολη επιλογή στα παπούτσια, αφού μπορείς πλέον να τα φορέσεις με όλα! Αν τολμάς, μπορείς να τα φορέσεις μέχρι και στην βραδινή στο έξοδο. Επέλεξε ένα εντυπωσιακό και sexy mini φόρεμα, και συνδύασέ το με ένα ζευγάρι girly sneakers, αν επιλέξεις τακούνια, τότε το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό και αρκετά προκλητικό, ενώ με τα sneakers θα βγει πολύ πιο κοριτσίστικο αλλά και sexy συγχρόνως… Ακόμα και αν και στο γραφείο πρέπει να ακολουθείς συγκεκριμένο dress code, μπορείς πολύ εύκολα και απλά να συνδυάσεις την αυστηρή pencil φούστα σου με ένα ζευγάρι πιο θηλυκά sneakers!

Οι επιλογές για να συνδυάσεις τα sneaker παπούτσια σου είναι άπειρες. Ειδικά τώρα που ακόμα ο καιρός το επιτρέπει, οι φούστες, τα φορέματα και τα crop pants συνδυασμένα με τα αγαπημένα σου sneakers, είναι το απόλυτο trend, που το είδαμε αρκετά να κυκλοφορεί στα street style που επέλεξαν πολλές fashion bloggers στο Paris fashion week

 Για αυτό φρόντισε να το ευχαριστηθείς όσο προλαβαίνεις, πριν ξεκινήσει το κρύο να μας δεσμεύει στις στιλιστικές επιλογές μας.

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις τα 20 πιο ωραία sneakers που θα βρεις τώρα στην αγορά! Όποιο και αν είναι το στιλ σου, σίγουρα θα βρεις κάποιο που θα προσαρμόζεται στον δικό σου τύπο… Δες τα όλα παρακάτω!