Τι και αν φαίνεται το εσώρουχο σου; Είναι τάση!

Μάθε όλους τους stylish τρόπους για να το φορέσεις σωστά και εντυπωσιακά
Τι και αν φαίνεται το εσώρουχο σου; Είναι τάση!



Θυμάσαι την εποχή που πριν φύγουμε από το σπίτι πάντα τσεκάραμε το ντύσιμο μας 2 με 3 φορές μπροστά στον καθρέπτη για να δούμε αν φαίνεται το σουτιέν ή το εσώρουχο μας μέσα από τα ρούχα μας;

Τον τελευταίο καιρό λοιπόν τα πράγματα στο συγκεκριμένο θέμα φαίνεται να έχουν αλλάξει αφού πια επιζητούμε μέσα από το τοπ ή το φόρεμα μας (ή και από πάνω, why not;) να φαίνεται με πολύ κομψό και έξυπνο τρόπο το εσώρουχο μας.

Σουτιέν: Triumph

Όποιο στυλ και αν έχεις -  από το πιο urban μέχρι το πιο formal - δεν είναι τόσο δύσκολο (όσο νομίζεις) να δοκιμάσεις την συγκεκιμένη τάση. Το μυστικό κρύβεται σίγουρα στην επιλογή του σωστού σουτιέν αλλά  τόσο η άνεση όσο και η αυτοπεποίθηση είναι δύο βασικές έννοιες που δεν πρέπει να ξεχνάς. Πρέπει να νιώθεις άνετα και φυσικά δεν θα πρέπει να ντρέπεσαι για το ντύσιμο σου - γιατί αυτο θα βγαίνει στην διάθεση σου.

Σουτιέν: Triumph

Αν ανησυχείς ότι το να φαίνεται το σουτιέν σου, δεν ταιριάζει στο προσωπικο σου στυλ, εδώ θα σου πούμε ότι κάνεις λάθος. Και αυτό γιατί αν το κάνεις με σωστό - μεθοδικό και όχι επιδεικτικό τρόπο, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι στυλάτο και ιδιαίτερο. Για να μην χάνεις χρόνο, εμείς βρήκαμε τα πιο χαριτωμένα αλλά και σέξι σουτιέν, τα οποία μπορείς να τα φορέσεις και μόνα τους (λέμε τώρα!).

Σουτιέν: Triumph

Άρα το επόμενο βήμα για να κάνεις δική σου την θηλυκή αυτή τάση είναι να αποκτήσεις τα πιο εντυπωσιακά και stylish σουτιέν. Με ιδιαίτερα σχέδια, χρώματα και υφές θα γίνουν το αγαπημένο σου must-have από το πρωί έως το βράδυ. Στο e-shop της Triumph (κάνε click εδώ), δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις το εσώρουχο που θα κάνει την εμφάνιση σου ιδιαίτερη και γιατί όχι ακόμα πιο θηλυκή.

Σουτιέν: Triumph

Διάλεξε ανάμεσα σε αθλητικά, δαντελένια, με σχέδια ή χωρίς, μονόχρωμα με πρωταγωνιστή το μαύρο ή άλλα έντονα χρώματα, συνδυάζοντας πάντα την άνεση, την σωστή εφαρμογή και το στυλ.

Εμείς διαλέξαμε τα πιο εντυπωσιακά σουτιέν (που αξίζει να φαίνονται) και θα τα δεις στην gallery που ακολουθεί! Πίστεψε μας, δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις.

Enjoy!