Backpack, η τσάντα που είναι η πρώτη επιλογή μας!

Η τσάντα που αγαπάμε, και την κατατάσσουμε πρώτη στην λίστα με τα αγαπημένα μας…
Backpack, η τσάντα που είναι η πρώτη επιλογή μας!



Τα backpacks είναι από τα αγαπημένα items της ντουλάπας μας, και έχουν μπει ενεργά στις ζωές μας τα τελευταία δύο χρόνια. Μόλις άρχισαν να κυκλοφορούν, ο ενθουσιασμός μας ήταν μεγάλος, και αυτό γιατί κουραστήκαμε να έχουμε την βαριά τσάντα της καθημερινότητας στον ώμο. Έτσι λοιπόν, χωρέσαμε όλα μας τα υπάρχοντα σε μια τσάντα, που είναι βολική, δεν μας κουράζει, και το σημαντικότερο όλων είναι stylish και την βρίσκουμε παντού, σχεδιασμένη για όλα τα γούστα! Όταν, μιλάμε πλέον για τσάντες τα backpacks, είναι πάντα πρώτα στην λίστα με τα αγαπημένα μας, γιατί στην αγορά υπάρχουν όπου και αν κοιτάξουμε, σε διαφορετικά σχέδια, που αυξάνουν κατά πολύ τις επιλογές μας…

Είναι η τσάντα που την φοράς όλη μέρα, χωράει τα πάντα και ανάλογα με τι σχέδιο θα επιλέξεις ταιριάζει με όλα και είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία. Στην αγορά θα βρεις μεγάλα μεγέθη, αλλά και mini backpacks που αποτελούν την απόλυτη φετινή τάση, στις τσάντες φέτος.

Χρώματα, σχέδια και styles σε τεράστια ποικιλία. Είναι κατάλληλη ακόμα και για τι γραφείο, αφού έχουν κυκλοφορήσει minimal σχέδια, ιδανικά για εργαζόμενα κορίτσια!

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις 15 backpacks, που θα να προσθέσεις ένα από αυτά στην συλλογή σου…