The stilettos are back! 15 ψηλοτάκουνα για το σαββατόβραδο!

Γιατί πάντα τα ψηλά τακούνια θα είναι τα αγαπημένα μας…
The stilettos are back! 15 ψηλοτάκουνα για το σαββατόβραδο!



Εκτός από το κόκκινο κραγιόν, το eye liner και την τσάντα που είναι η προέκταση του χεριού μας, τα ψηλοτάκουνα είναι το σήμα κατατεθέν κάθε γυναικείας παπουτσοθήκης!  Και πιο συγκεκριμένα οι ψηλοτάκουνες γόβες. Οι κλασσικές αυτές γόβες, που όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα θα είναι in fashion και θα μπορούμε να τις βάλουμε από μια απλή καθημερινή, μέχρι σε κάποια επίσημη εμφάνισή μας! Είναι το πιο sexy item στην ντουλάπα σου, και οι άντρες όταν τις φοράμε, τρελαίνονται! Για αυτό και εσύ φρόντισε να τις φοράς όσο πιο συχνά γίνεται, βάλε για λίγο στην  άκρη τα sneakers και ξαναγύρνα στην θηλυκή σου πλευρά… Γιατί όταν η ψυχολογία μας δεν είναι στα καλύτερά της, πρέπει να της πηγαίνουμε κόντρα, και να προσπαθούμε με μικρά πράγματα να την κάνουμε να ανέβει! Ξεκίνα από σήμερα, που είναι Σάββατο!

Ντύσου, φτιάξου, ετοιμάσου και βάλε τις πιο θηλυκές και αγαπημένες ψηλοτάκουνες γόβες, και πήγαινε για ποτό και φλερτ! Είναι δοκιμασμένο και πιάνει… Η αγορά, ποτέ δεν αποχωρίζεται τις κλασσικές γόβες, για αυτό ακόμα και αν θες να ανανεώσεις τα κλασσικά κομμάτια της ντουλάπας σου σίγουρα θα βρεις μεγάλη ποικιλία και αρκετές επιλογές…

Έντονα χρώματα, γήινες αποχρώσεις, με σχέδια ή απλές όλα μέσα στις επιλογές σου για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα εσένα! Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις 15 ψηλοτάκουνες γόβες, για σήμερα που είναι Σάββατο!