Street style: Συνδύασε το λευκό με το ροζ, στην πιο καλοκαιρινή εκδοχή τους

Η Gala Gonzalez σίγουρα είναι ρομαντικό κορίτσι
Street style: Συνδύασε το λευκό με το ροζ, στην πιο καλοκαιρινή εκδοχή τους



To μυστικό της κομψότητας αλλά και ενός chic ντυσίματος τελικά δεν βρίσκεται στην πολυπλοκότητα και στα πολλά αξεσουάρ, αλλά στη minimal αισθητική που πρέπει να έχεις. Ειδικότερα τώρα, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από απλά, αέρινα και σικάτα ρούχα. Εκείνα που με λίγες κινήσεις θα σου προσφέρουν τα πιο εντυπωσιακά - και το σημαντικότερο - τα πιο stylish outfit ever. H fashion blogger, Gala Gonzalez (από το Amlul), σίγουρα στηρίζει όλα τα παραπάνω, μιας και στο σημερινό get the look που φιλοξενείται, δοκίμασε ένα look που είναι ρομαντικό, χαριτωμένο και τέλειο για κάποια απογευματινή βόλτα και όχι μόνο.

Τι φόρεσε και μας κέρδισε;

Συγκεκριμένα η Gala, συνδύασε ένα loose τοπ σε ανοιχτή ροζ παλ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με λευκή maxi φούστα και λευκές εσπαντρίγιες. Τόσο απλό και τόσο όμορφο ντύσιμο. Από το πρωί έως το βράδυ, αποτελεί μια στιλιστική επιλογή που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ότι στιλ ακολουθούν. Απλά θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή στην επιλογή των εσώρουχων, να είναι σε nude χρώμα, έτσι ώστε να μην φαίνονται μέσα από τα ρούχα.

Αν ακόμα και σήμερα δεν ξέρεις τι θα βάλεις, δες αναλυτικά την gallery που ακολουθεί και διάλεξε τα αγαπημένα σου must-have. Η Gala το έκανε και θα το κάνεις και εσύ!

Είσαι fan του total red look; Αν ναι, δες πως η Chiara Ferragni το δοκιμάζει μέσα στον Αύγουστο!