Η Δέσποινα Βανδή με το πιο καλοκαιρινό καφτάνι !

Γιατί τα καφτάνια μυρίζουν καλοκαίρι και νησί…
Η Δέσποινα Βανδή με το πιο καλοκαιρινό καφτάνι !



Σε φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή, δείχνει να απολαμβάνει το καλοκαίρι και τον ήλιο, φορώντας καφτάνι από την δική της κολεξιόν ρούχων . Ανέμελη, όμορφη και άκρως καλοκαιρινή, μας δείχνει πως στις διακοπές μας δεν χρειάζονται πολλά, ένα καφτάνι, μαγιό και γυαλιά ηλίου είναι αρκετά για την παραλία αλλά και τις βόλτες σου στο νησί.

Αντέγραψε το look της Δέσποινας εύκολα και γρήγορα. Το καφτάνι που έχει επιλέξει θα το βρεις στο www.despinavandi.gr . Όχι μόνο αυτό, στο e-shop της θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε καφτάνια, για να έχεις αρκετές επιλογές και να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στιλ και σωματότυπο.  Μπορείς να το συνδυάσεις με minimal αρχαιοελληνικά σανδάλια και φυσικά γυαλιά ηλίου! Ξεκίνα τώρα που οι τιμές λόγο εκπτώσεων είναι μειωμένες! Και αν οι καλοκαιρινές διακοπές σου πλησιάζουν μην ξεχάσεις να βάλεις στην βαλίτσα σου ένα καφτάνι… Θα σε σώσει!

Δες την gallery που ακολουθεί για να πάρεις μια ιδέα στο πως θα αντιγράψεις το look της Δέσποινας Βανδή και να μυρίζεις και εσύ καλοκαίρι και θάλασσα!