Street style: H Blair Eadie σου προτείνει κατακόκκινο off-shoulder φόρεμα

Red power
Street style: H Blair Eadie σου προτείνει κατακόκκινο off-shoulder φόρεμα



Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι (κυρίως λόγω της ζέστης), δεν μπορείς να ντύνεσαι εντυπωσιακά και κομψά; Για παράδειγμα δες την fashion blogger Blair Eadie (click εδώ, για να δεις το blog της), που ακόμα και τώρα τον Ιούλιο, το ντύσιμο της είναι λες και έχει βγει από κάποιο editorial περιοδικού μόδας. Και τι εννοώ; Δες για παράδειγμα, το σημερινό get the look.

H πιο σικάτη blogger σε μια βόλτα της επέλεξε ένα κατακόκκινο off-the-shoulder φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μπαλαρίνες με λουράκι που κλείνει στον αστράγαλο. Φυσικά δεν έμεινε εκεί και ολοκλήρωσε το look της με μπλε φουλάρι στο λαιμό (γιατι η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά), με cat-eye γυαλιά ηλίου με animal print και χρωματιστό clutch μεσαίου μεγέθους. Η αλήθεια είναι λίγο το κόκκινο χρώμα, λίγο το φόρεμα που αφήνει τους ώμους έξω, όλο το στιλ μας κάνει κάποιας σπανιόλας χορεύτριας.

Αν και εσύ έχεις μια αδυναμία στο κόκκινο χρώμα και σου άρεσε το σημερινό get the look, δες προσεχτικά την gallery που ακολουθεί και διάλεξε τα αγαπημένα σου item. 

Έχει καύσωνα; Δες ποιο look σου προτείνει η Sylvia Haghjoo!