Street style: Aυτό είναι το ιδανικό look για νησί, Σ/Κ έχουμε

H Eleonora Carisi το δοκίμασε
Street style: Aυτό είναι το ιδανικό look για νησί, Σ/Κ έχουμε



Βρισκόμαστε σχεδόν στα τέλη του Αυγούστου και σίγουρα κάποιες από εσάς ετοιμάζεστε να πάτε διακοπές είτε είστε στον καλοκαιρινό προορισμό σας και μας διαβάζετε. Αν λοιπόν θες λίγη έμπνευση παραπάνω για αυτό το Σ/Κ, η γνωστή fashion blogger Eleonora Carisi από την Ιταλία θα σε βοηθήσει με τον πιο elegant τρόπο.

Συγκεκριμένα η Eleonora (που κάνει διακοπές στο νησί Ίσκια της Ιταλίας) φόρεσε ένα λευκό t-shirt, το οποίο συνδύασε με λευκή κλος φούστα και με πέδιλα με χρωματιστά πομ-πομ. Όσον αφορά το τελευταίο, πρέπει να ξέρεις ότι αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις, γιατι με μια κίνηση κάνουν το summer look μας ιδιαίτερο και γιατί όχι χαριτωμένο. Τo outfit ολοκλήρωσε με γυαλιά ηλίου σε φυσική απόχρωση και εμείς για ένα extra boho στοιχείο, θα προσθέταμε μια καφέ τσάντα με κρόσσια ή όχι.

Μια εμφάνιση ιδανική για νησί αλλά και για την ζέστη που έχει τον τελευταίο καιρό γιατί όπως καταλαβαίνεις το λευκό δεν τραβάει τον ήλιο όσο άλλες σκουρόχρωμες αποχρώσεις. Για περισσότερα, check την gallery που ακολουθεί και διάλεξε τα δικά σου αγαπημένα κομμάτια.

Είσαι οπαδός του black & white αλλά και της Jennnifer Aniston; Tότε click εδώ να δεις το τελευταίο της street style.