Street style: Η Julie Sarinana σου δείχνει πως να ντυθείς στο νησί

Aπό το πρωί έως το βράδυ
Street style: Η Julie Sarinana σου δείχνει πως να ντυθείς στο νησί



Ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές ή είσαι ήδη εκεί; Σε όποια φάση και αν είσαι, δεν θα ήθελες λίγη έμπνευση όσον αφορά τι στιλιστικές σου επιλογές; Η διάσημη blogger Julie Sarinana (η οποία έχει 3,7 followers στο instagram) έχει να σου προτείνει το πιο στιλάτο και ιδιαίτερο ντύσιμο που μπορείς και εσύ να δοκιμάσεις στο νησί. 

Συγκεκριμένα η Julie φόρεσε ένα κόκκινο μακρυμάνικο τοπ (το οποίο μπορείς και εσύ να επιλέξεις το βράδυ στο νησί, ή αλλιώς φόρεσε τοπ της επιλογής σου), το οποίο συνδύασε με τζιν σορτς και statement εσπαντρίγιες. Για extra chic αποτέλεσμα και μια λάμψη παραπάνω, διάλεξε χρυσά κρεμαστά σκουλαρίκια και το απαραίτητο πια ψάθινο καπέλο. Ένα ethnic backpack ή ένα σακίδιο που παραπέμπει στην Ελλάδα, είναι η ιδανική επιλογή για να ολοκληρώσεις και εσύ το look της Julie.

Παίξε με τα χρώματα και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ και μεταμόρφωσε το φετινό καλοκαίρι σε ξεχωριστό και σούπερ κομψό. Στην gallery, που ακολουθεί, δες τι θα χρειαστείς για να πετύχεις παρόμοιο look με αυτό της Sarinana. Kαι ναι, είναι πανεύκολο...

Δεν ξέρεις με τι να συνδυάσεις το κίτρινο φόρεμα σου; Η Karrueche Tran έχει την απάντηση!