Έτσι θα πήγαινε (και) στα Oscars η Περιστέρα Μπαζιάνα

ΗΙΝΤ: Είναι πιστή σε συγκεκριμένο οίκο μόδας
Έτσι θα πήγαινε (και) στα Oscars η Περιστέρα Μπαζιάνα



Μπορεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να βρίσκεται στην Κίνα για να συμμετέχει στη διεθνή συνάντηση κορυφής Belt and Road Forum for International Cooperation, εμείς όμως εδώ στο #followme επικεντρωνόμαστε στην Περιστέρα Μπαζιάνα. Και αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του (όσον αφορά τις στιλιστικές της επιλογές) και συνεχώς βελτιώνεται  και γιατί όχι μας εκπλήσσει. 

Έτσι λοιπόν σε ένα πιο επίσημο κάλεσμα στο Πεκίνο, πραγματοποίησε μια σχεδόν Οσκαρική εμφάνιση και κατάφερε πάλι να συζητηθεί περισσότερο και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Στο χρώμα του πάγου με κλειστή πλάτη και πολλά νταπαρίσματα προς το κάτω μέρος του φορέματος, μπορούμε να πούμε ότι έδωσε έναν αρχαιοελληνικό αέρα στην εκδήλωσε (έπρεπε, δεν έπρεπε;). Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρα minimal πέδιλα και ένα κομψό λευκό clutch. Τα μαλλιά της που τα έπιασε πίσω σε ένα απλό κότσο, ταίριαξαν ιδανικά με το όλο σύνολο.

Και αυτή τη φορά λοιπόν, επέλεξε τον οίκο μόδας Laskaris (ή τον οίκο ραπτικής και μοντελίστ Λάσκαρης, έτσι το βρήκαμε στην χρυσή ευκαιρία) και σίγουρα ράφτηκε πάνω της και αποτελεί custom-made κομμάτι. 

Ένα μπράβο λοιπόν της αξίζει γιατί προσπαθεί και αυτό φαίνεται!

Βρε λες να την δούμε του χρόνου και στα Oscars;