Met Gala 2017: Rihanna σε αγαπάμε

Δες τις καλύτερες εμφανίσεις
Met Gala 2017: Rihanna σε αγαπάμε



Αν αγαπάς τη μόδα και θέλεις να γνωρίζεις τα πάντα γι' αυτή και γενικά τρελαίνεσαι για τις ιδιαίτερες στιγμές της, τότε ξέρεις καλά τι είναι ο θεσμός Met Gala. Φέτος λοιπόν, επίτιμο πρόσωπο της έκθεσης ήταν η θρυλική σχεδιάστρια Rei Kawakubo και το brand της, Comme De Garcons

Αξίζει να αναφερθεί πως η Kawakubo, είναι η δεύτερη σχεδιάστρια (μετά τον Yves Saint Laurent) που γίνεται κεντρικό θέμα στο Met Gala, ενώ βρίσκεται εν ζωή, huge δεν νομίζεις; Φυσικά όλοι οι καλεσμένοι έβαλαν τα δυνατά τους πρώτον για να μπουν ψυχή τε και σώματι στο φετινό θέμα και δεύτερον για να ξεχωρίσουν. Να πούμε πάλι για την Rihanna; Περιττό! Απλά την αγαπάμε!

Λιτές αλλά και υπερβολικές εμφανίσεις, statement δημιουργίες, περίεργα μαλλιά, μοναδικά μακιγιάζ και πολλή σέξι διάθεση ήταν λίγα από τα στοιχεία της μεγάλης βραδιάς.

Το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης και το red carpet, γέμισε με ρούχα με όγκους, γεωμετρικά σχέδια, πολύ κόκκκινο χρώμα που έκαναν τα σκαλιά του μουσείου να φαίνονται ακόμα πιο εμβληματικά. Τελικά κάπου - κάπου είναι ωραίο έως και αναγκαίο να βλέπεις κάτι που ξεφεύγει από το κανονικό και αγγίζει την υπερβολή. Και η μόδα άλλωστε γι' αυτο επινοήθηκε!

Στην gallery που ακολουθεί, δες όλα τα looks που ναι, έκαναν την διαφορά!