Oscars 2017: Κι όμως, το red carpet δεν είχε καθόλου χρώμα

Τελικά ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες;
Oscars 2017: Κι όμως, το red carpet δεν είχε καθόλου χρώμα



Τα 89α βραβεία Oscar, τελείωσαν πριν λίγες ώρες και τι καλύτερο από το να δούμε και να χαζέψουμε μαζί το κόκκινο χαλί. Μπορεί όλη η απονομή, να ήταν πολύ λαμπερή, γεμάτη εκπλήξεις, συγκίνηση, έξυπνο χιούμορ και ένα τραγικό λάθος στην ανακοίνωση της καλύτερης ταινίας, αλλά μας άρεσε πολύ και το red carpet - τι να κάνουμε, κορίτσια είμαστε. O εξωτερικός χώρος του Dolby Theatre στο Hollywood της California, γέμισε με καλοντυμένες (και κακοντυμένες) και η ώρα της κρίσης έφτασε. Ποιες κέρδισαν και ποιες έχασαν; Ποιες θα μπουν στη λίστα με τις καλοντυμένες και ποιες θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μας ως κακοντυμένες;

Η αλήθεια είναι ότι το red carpet τα είχε ολα! Λάμψη, μοναδικές custom-made τουαλέτες, statement κοσμήματα, αξεσουάρ αλλά και εντυπωσιακά μαλλιά και make-up, ήταν για άλλη μια φορά αυτά που ξεχώρισαν και μας έκαναν να ζηλέψουμε λίγο (που δεν είμαστε και εμείς εκεί). 

Κάθε χρονιά μέσα από τα συγκεκριμένα βραβεία, ξεχωρίζουν τάσεις που έπειτα όλες μας θέλουμε να δοκιμάσουμε και να βάλουμε στην καθημερινότητα μας. Για παράδειγμα οι μονοχρωμίες, οι μεταλλικές αποχρώσεις, τα ιδιαίτερα και πολλές φορές γεωμετρικά σχέδια και διακοσμητικά πάνω στα ρούχα αλλά και το chic στοιχείο που με μια κίνηση αλλάζει τα πάντα, είναι κάποιες από τις τάσεις που έκαναν τη διαφορά.

Φαίνεται ότι οι υπερβολές τόσο στο στιλ όσο και στα μαλλια είναι ξεπερασμένες, αφού πια περνάμε σε μια πιο minimal εποχή, η οποία σίγουρα μας αρέσει και παρατηρούμε με μεγάλη χαρά ότι η θηλυκότητα τονίζεται όλο και πιο πολύ.

WHAT????

Και ξαφνικά η Halle Berry περπάτησε το κόκκινο χαλί και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό (και όχι για καλό λογό). Μα καλά, τι σκέφτηκε και εμφανίστηκε έτσι;

Όπως επίσης και η Scarlett Johansson, η οποία ντύθηκε σαν να ήταν 2007 και όχι 2017!

/EXTRA INFO/

Ποιοί ήταν οι μεγάλοι νικητές των βραβείων;

- Oscar καλύτερης ταινίας: ''Moonlight''.

- Oscar Α' ανδρικού ρόλου: Casey Affleck (Manchester by the sea).

- Oscar Α' γυναικείου ρόλου: Emma Stone (La la land).

Και πριν δούμε τις εμφανίσεις, ας κοιτάξουμε τον Ryan Gosling για 5 λεπτά, ο οποίος μέσα στο Gucci tuxedo, ήταν και πάλι υπέροχος.

Στην gallery που ακολουθεί δες τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν (και αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου)