Xρυσές Σφαίρες 2017: Το κόκκινο χαλί (ευτυχώς) είχε ενδιαφέρον

Τα πρώτα βραβεία της χρονιάς είναι γεγονός
Xρυσές Σφαίρες 2017: Το κόκκινο χαλί (ευτυχώς) είχε ενδιαφέρον



Tα πρώτα βραβεία για το 2017 είναι γεγονός, όπως και οι πρώτες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Ο κλήρος για φέτος έπεσε στην 74η απονομή των Χρυσών Σφαιρών να λαμβάνει χώρα στο μακρινό αλλά τόσο ονειρικό Beverly Hills, στην California. Ο αγαπημένος μας Jimmy Fallon ήταν ο παρουσιαστής της μεγάλης βραδιάς και φυσικά δεν μας απογοήτευσε! 

Στο θέμα μας τώρα! Το κόκκινο χαλί τα είχε όλα, καλοντυμένες, κακοντυμένες, φρεσκοχωρισμένους (O Brad Pitt για παράδειγμα, ω θεέ), ερωτευμένα ζευγάρια αλλά και ορκισμένους εργένηδες. Σήμερα όπως είναι λογικό θα ασχοληθούμε με το ενδυματολογικό κομμάτι των βραβείων και θα δούμε μαζί ποιες κατάφεραν να ξεχωρισουν, για καλό λόγο.

Με μια απλή ματιά στις στιλιστικές επιλογές των stars, καταλαβαίνεις ότι φέτος το κόκκινο χαλί ήταν πολυμορφικό, δεν επικράτησε μια τάση όπως άλλες χρονιές και κάθε κυρία επέλεξε εκείνο το φόρεμα ή και το tuxedo (χίλια μπράβο), που ταίριαζε με το mood και τον χαρακτήρα της. Ένα είναι είναι το σίγουρο, το red carpet των Χρυσών Σφαιρών (ευτυχώς) είχε ενδιαφέρον.

Υ.Γ:  Ryan Gosling, μετά από τον υπέροχο όγο που έβγαλες για την Eva (σου), θα σε αγαπάμε για πάντα. Επίσης στα λευκά ήσουν πανέμορφος.

Στην gallery που ακολουθεί, δες τα red carpet look που μας εντυπωσίασαν!