North West: Γιατι η 3χρονη North έχει καλύτερο στιλ από εσένα

Και έχει παρευρεθεί ήδη σε 5 fashion weeks
North West: Γιατι η 3χρονη North έχει καλύτερο στιλ από εσένα



Nαι η North West είναι μόλις 3 χρονών (και κάτι μήνες) και ίσως έχει καλύτερο στιλ από εσένα. Απόδειξη; Τα τελευταία look που επέλεξε η ίδια (έτσι ισχυρίζεται άλλωστε η διάσημη μαμά της) για να παρακολουθήσει από τις πρώτες σειρές τα fashion shows της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης. Η μεγάλη κόρη της Kim και του Kanye, φαίνεται πως έχει έμφυτο το ''ταλέντο'' των γονιών της να συνδυάζει διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους και ναι δημιουργεί νέες τάσεις. Δες παρακάτω 7 λόγους που αποδεικνύουν ότι ίσως η μικρή West έχει καλύτερο στιλ από εσένα:

1. Κάνει το sport ντύσιμο να φαίνεται super coοl και συγχρόνως cute.

2. Τι και αν γεννήθηκε το 2013 και όχι την δεκαετία του 90'; H Nori ξέρει τον τέλειο τρόπο να συνδυάσει το βελούδινο slip φόρεμα της. Μέσα στα αξεσουάρ (όπως το τσόκερ, τα sneakers και την κρεμαστή τσάντα) συγκαταλέγεται και το γλειφιτζούρι. 

3. Μάλλον αγαπάει πολύ το 90's στιλ! Σε μια πιο edgy εκδοχή του slip dress, το συνδύασε με μαύρο ροκ t-shirt από μέσα και μαύρα Yeezy sneakers σχεδιασμένα από τον μπαμπά της. Φυσικα το γλειφιτζούρι είναι πάντα εκεί, 3 χρονών είναι μην το ξεχνάμε!

4. Με το που βλέπεις αυτό το ντύσιμο, δεν θέλεις να πας αμέσως να φορέσεις το oversized φούτερ σου και τα αγαπημένα σου sneakers;

5. Δεν φοβάται τα δύσκολα prints όπως το λεοπάρ. Με ένα ψηλό chic κότσο και ένα ζευγάρι αθλητικά ακόμα και το λεοπάρ μπορεί να γίνει εξαιρετικά ενδιαφέρον.

6. Η συλλογή της με τις τσάντες σίγουρα είναι μεγαλύτερη από την δική σου! Κάθε look και διαφορετικό σχέδιο!

7. Ποιο άλλο παιδάκι σε αυτή την ηλικία θα μπορούσε να συνδυάσει ένα σούπερ λαμπερό και επίσημο φόρεμα με μαύρα Vans; Μα φυσικά η κόρη της Kim Kardashian! Άλλωστε ντύθηκαν και ασορτί!

'Αραγε τι άλλο θα δούμε τα επόμενα χρόνια από την Νorth; Θα γινει το επόμενο fashion icon και θα ξεπεράσει την μαμά της; Ο χρόνος θα δείξει...

5 τάσεις που θα σε μετατρέψουν στο απόλυτο 90s girl!

Γυαλιά ηλίου: Όλες οι φθινοπωρινές τάσεις που θα θες να φορέσεις!